Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι πρώτες επίσημες φωτό από τον λαμπερό γάμο τους - το ονειρικό Valentino νυφικό

Δόθηκαν στη δημοσιότητα!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz.

Ο 23χρονος επίδοξος διάσημος σεφ και η 27χρονη ηθοποιός του Bates Motel παντρεύτηκαν σε μια πολυτελή τελετή 4 εκατ δολαρίων το Σάββατο (9 Απριλίου) στο κτήμα -αξίας 103 εκατομμυρίων δολαρίων! - των γονιών της νύφης στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? (@nicolaannepeltz)

Ο γάμος έγινε κεκλεισμένων των θυρών και από τους καλεσμένους ζητήθηκε να να μην βγάλουν φωτογραφίες. Είχε πρόσβαση όμως η Vogue, η οποία και δημοσίευσε τώρα τα επίσημα κλικς από τη μεγάλη μέρα του ζευγαριού.

Στις εικόνες βλέπουμε μεταξύ άλλων την κόρη του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Nelson Peltz και του μοντέλου Claudia Heffner να ποζάρει με το ρομαντικό Valentino νυφικό της, το οποίο επιλέχθηκε με τη βοήθεια της στιλίστριάς της Leslie Fremar και σχεδιάστηκε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Paolo Piccioli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? (@nicolaannepeltz)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Το φόρεμα είχε μια μεγάλη ουρά και ένα υπέροχο πέπλο από δαντέλα, ενώ η μητέρα της νύφης πρόσθεσε ένα κακό μάτι ως φυλαχτό για την κόρη της, μαζί με ένα μήνυμα ότι η ομάδα του Valentino έραψε στο νυφικό χρησιμοποιώντας μπλε κλωστή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Ο 23χρονος γαμπρός από πλευράς του φόρεσε ένα σμόκιν από τον οίκο Dior μαζί με μια διαμαντένια αλυσίδα, που ήταν δώρο από τα νέα πεθερικά του, όπως αναφέρει το justjared.com. 

Όσο για την πεθερά Victoria Beckham αυτή φόρεσε ένα metallic slip dress από το brand της, ενώ έντυσε επίσης την Eva Longoria καθώς και το μοντέλο Mia Regan, που σονόδευε τον γιο της Romeo στον γάμο.


Τα αδέρφια του Brooklyn, ο 19χρονος Romeo και ο 17χρονος Cruz ήταν οι κουμπάροι του, ενώ η 10χρονη αδερφούλα τους Harper ήταν παρανυφάκι.

Ο Brooklyn και η Nicola χόρεψαν τον πρώτο τους χορό ως νεόνυνφοι στο «Only Fools Rush In», που ερμήνευσε ο ανερχόμενος Νοτιοαφρικανός καλλιτέχνης Lloyiso.

Στον γάμο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων μέλη του συγκροτήματος Spice Girls, η Rocco Ritchie, η Gigi Hadid, η Nicole Richie, η Elizabeth Hurley,  η Gisele Bündchen με τον σύζυγό της Tom Brady, η Serena Williams, η Eva Longoria και η οικογένεια του διάσημου σεφ Gordon Ramsey. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ