Ο πρίγκιπας Φίλιππος έκανε Πάσχα με την σύζυγό του Νίνα Φλορ, την αδερφή του Θεοδώρα & τον αρραβωνιαστικό της (φωτό)

Σε μέρος εξωτικό!

Στην Μοζαμβίκη βρέθηκε ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ, που πέρασαν το Καθολικό Πάσχα μαζί με την αδερφή του πρώτου Θεοδώρα και τον αρραβωνιαστικό της.

Το ζευγάρι, το οποίο υπενθυμίζεται ότι παντεύτηκε τον περασμένο Οκτώβριο με θρησκευτικό γάμο στη Μητρόπολη Αθηνών, λατρεύει τα ταξίδια και πριν λίγο καιρό είχαν πάει στην Αίγυπτο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

Για τις γιορτές (σ.σ. την περασμένη εβδομάδα οι Καθολικοί γιόρτασαν την Κυριακή του Πάσχα) λοιπόν επέλεξαν ένα πιο εξωτικό προορισμό, ωστόσο δεν ξέχασαν τα ελληνικά έθιμα. 

Η σύζυγος του γιου του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου ανέβασε στα stories της ορισμένες φωτογραφίες, σε μια από τις οποίες βλέπουμε και ένα τσουρέκι. «Λίγο Ελλάδα» έγγραψε στην εικόνα η Νίνα Φλορ.

Παράλληλα ωστόσο δημοσίευσε και μια φωτογραφία με την κουνιάδα της και τον αρραβωνιαστικό της, αλλά και μια στην οποία τα δύο ζευγάρια ποζάρουν μαζί στον φακό.

Η αδερφή του Φίλιππου, Θεοδώρα είναι μαζί με τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, από το 2016 ενώ ο γάμος του αναμενόταν να γίνει το 2020, ωστόσο η πανδημία τους άλλαξε τα σχέδια. Ωστόσο οι δυο τους σκοπεύουν να παντρευτούν σύντομα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ