Rihanna: Χωρίς τον άντρα της έμεινε η ετοιμόγεννη star - Tον συνέλαβαν κατηγορούμενο για πυροβολισμό

Νέα περιπέτεια για τη Rihanna και τον σύντροφό της...

Ο σύντροφος της Ριάνα και πατέρας του παιδιού που περιμένει, ράπερ A$AP Rocky,  πλήρωσε την εγγύηση των 550. 000 δολαρίων και φωτογραφήθηκε να βγαίνει από τη φυλακή του Λος Άντζελες την Τετάρτη 20/4,  λίγες ώρες αφότου συνελήφθη στο αεροδρόμιο του LAX, επειδή φέρεται να πυροβόλησε έναν γνωστό του μετά από καυγά στο Χόλιγουντ πέρυσι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

 

 

 

Η αστυνομία συνέλαβε τον καλλιτέχνη, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Rakim Mayers, στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες το πρωί της Τετάρτης με την κατηγορία της επίθεσης με φονικό όπλο.

 

Οι αστυνομικοί εθεάθησαν επίσης έξω από το σπίτι του στο Λος Άντζελες, σπάζοντας την πύλη, πριν εισβάλουν στο σπίτι. Οι ντετέκτιβ κατέσχεσαν πολλά κουτιά με αποδεικτικά στοιχεία από το σπίτι.

Ο Mayers οδηγήθηκε στο αρχηγείο του LAPD για ανάκριση και αργότερα συνελήφθη. Zήτησε μάλιστα την παρουσία των δικηγόρων του αναφέρει η Daily Mail.

Δείτε επίσης: Χώρισαν Rihanna & A$AP Rocky λίγο πριν γεννήσει το πρώτο τους παιδί; - Oι φήμες πως την απάτησε ο ράπερ

Η αστυνομία του Λος Άντζελες εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι αξιωματικοί "εργάστηκαν επιμελώς" για να ερευνήσουν τους πυροβολισμούς του Νοεμβρίου 2021, οι οποίοι άφησαν το θύμα με ελαφρά τραύματα, και "να ταυτοποιήσουν τον ή τους υπόπτους που εμπλέκονται"

 

Σε περίπτωση καταδίκης, ο Mayers θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους, πρόστιμο 1.000 δολαρίων και αναστολή σε περίπτωση πλημμελήματος, σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα της Καλιφόρνιας.

 

 

Εάν καταδικαστεί για επίθεση με φονικό όπλο σε βαθμό κακουργήματος, ο Mayers θα μπορούσε να περάσει έως και τέσσερα χρόνια στην πολιτειακή φυλακή, να του επιβληθεί πρόστιμο έως και 10. 000 δολάρια και να τεθεί υπό υποχρεωτική αναστολή.

 

 

Ο καλλιτέχνης συνελήφθη λίγο μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με ιδιωτικό αεροπλάνο, όπως μετέδωσε πρώτο το NBC News.

Επέστρεφε στο σπίτι του μετά από διακοπές στα Μπαρμπέιντος όπου είχε πάει με τη Ριάνα, η οποία επισκέφθηκε την οικογένειά της. Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι διέψευσε πρόσφατα τις φήμες περί χωρισμού και απιστίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ