Johnny Depp - η δίκη που γίνεται σίριαλ: Το βίντεο με τον ηθοποιό να χτυπά τα ντουλάπια της κουζίνας, τα κλάματα της Amber Heard

Τα πλάνα που προβλήθηκαν στο δικαστήριο

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η δίκαστική διαμάχη του Johnny Depp και της πρώην συζύγου του Amber Heard...

Σε βίντεο που προβλήθηκαν στο δικαστήριο - όπου εκδικάζεται η αγωγή που κατέθεσε ο ηθοποιός για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της Amber - φαίνεται ένας φαινομενικά εξαγριωμένος Johhnny Depp να χτυπά με μανία τα ντουλάπια της κουζίνας.

REUTERS POOL/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα πλάνα σηματοδοτούν το γέλος της δεύτερης εβδομάδας της δίκης, με τον 58χρονο να μηνύει την 38χρονη σχετικά με ένα  άρθρο που έγραψε το 2018 στην Washington Post και το οποίο οι δικηγόροι του λένε ότι ψευδώς υπονοεί ότι ο πρώτος την κακοποίησε σωματικά και σεξουαλικά.

Το άρθρο δεν τον αναφέρει ονομαστικά, ενώ η Heard ζητά 100 εκατομμύρια δολάρια υποστηρίζοντας ότι ο Depp τη συκοφάντησε αποκαλώντας την ψεύτρα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του The Rum Diary του 2011 πριν παντρευτούν το 2015. Χώρισαν ένα χρόνο αργότερα.

Φωτο: ΑΠΕ/AP

Την Πέμπτη παρουσιάστηκαν πλάνα και ηχητικό ντοκουμέντο από τα φερόμενα βίαια επεισόδια του ηθοποιού των Pirates Of The Caribbean. Σε αυτά ήταν και ένα βίντεο που τράβηξε η πρώην γυναίκα του, σύμφωνα με την metro.co.uk.

Στο κλιπ ο Depp, που φορά ένα καπέλι και σκούρα γυαλιά ηλίου, φαίνεται να χτυπά τα ντουλάπια και να πετάει αντικείμενα. Στη συνέχεια βάζει ένα ποτήρι κρασί και δείχνει να νευριάζει όταν καταλαβαίνει ότι η γυναίκα του τον τραβούσε βίντεο.

Ο Depp, ο οποίος αρνείται ότι κακοποίησε σωματικά την Amber, παραδέχτηκε την Πέμπτη ότι είχε «επιτεθεί σε μερικά ντουλάπια».

Στο βίντεο η Heard τον ρωτάει «τι συνέβη; Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω συγγνώμη» και εκείνος της απαντά: Σου συνέβη κάτι, δεν νομίζω».

Ερωτηθείς αν ήταν βίαιος, ο Depp είπε στο δικαστήριο: «Προφανώς περνούσα άσχημα. Δεν ξέρω τι αφορά, αλλά το να έχεις ηχογραφηθεί παράνομα από τον άνθρωπο που επέλεξες (σ.σ να ζήσεις την ζωή σου) ταιριάζει αρκετά με τις υπόλοιπες φωτογραφίες και ηχογραφήσεις. Προσπάθησε να μου το κρύψει και στο τέλος χαμογέλασε. Αυτό ήταν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι».

Σε μια άλλη ηχογγράφηση η Heard - η οποία έκλαιγε στο διαστήριο - ακούγεται επανειλημμένα να λέει «παρακαλώ μην κάνεις κακό στον εαυτό σου», καθώς ο ηθοποιός απειλεί να αυτοκτονήσει με ένα μαχαίρι.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν επίσης μια σειρά από  βίαια μηνύματα που είχε στείλει ο Depp για την Heard, στον ηθοποιό των Avengers, Paul Bettany.

Δείτε επίσης: Johnny Depp - αυτοπροσώπως στη δίκη με την πρώην γυναίκα του: Με έδερνε, με έβριζε και με κακοποιούσε - Κίνημα υπέρ του (φωτό - βίντεο)

Σε μια συνομιλία του 2013, έγραφε:: «Ας κάψουμε την Amber. Ας την πνίξουμε πριν την κάψουμε. Θα μακιγιάζω το καμένο πτώμα της μετά για να βεβαιωθώ ότι είναι νεκρή».

Ο δικηγόρος της ηθοποιού Μπέντζαμιν Ρότενμπορν, ρώτησε τον Depp αν αυτή η συμπεριφορά νταποκρίνεται στα πρότυπα ενός «κύριου του νότου». «Όταν έχεις βαθιές, βαθιές ρίζες από το νότο… ανατρέφεσαι ως ένας τζέντλεμαν του Νότου, δηλαδή όταν ο ιπποτισμός ήταν ακόμα ζωντανός και επιτρεπόταν», απάντησε ο Depp.

«Πιστεύω ότι το κάνω (ακολουθώ τα πρότυπα), σίγουρα έχω κάνει το καλύτερο δυνατό σε όλη μου τη ζωή.» πρόσθεσε ενώ στη συνέχεια πατραδέχτηκε  ότι είχε βιώσει στιγμές όπου είχε «απομακρυνθεί» από τέτοια πρότυπα και είπε ότι ήταν ένα «φυσιολογικό, αρχέγονο» πράγμα.

Δείτε επίσης: Ιδού η απόδειξη! Ο εκρηκτικός τσακωμός Johnny Depp - Αmber Ηeard - η 35χρονη τον λούζει στα... Γαλλικά! (φωτό - βίντεο)

Σε μια δεύτερη συνομία με τον Bettany, ο ηθοποιός είπε ότι έπινε «όλη τη νύχτα» πριν πάρει την Heard για να πετάξουν στο Λος Άντζελες. «Άσχημο, φίλε… Χωρίς φαγητό για μέρες… Σκόνες… Μισό μπουκάλι ουίσκι, χίλια red bull και βότκες, χάπια, 2 μπουκάλια Champers στο αεροπλάνο», έγραφε στο μήνυμα.

Φωτο: ΑΠΕ/AP

Πολλά από τα αποδεικτικά στοιχεία που ακούστηκαν μέχρι στιγμής στη δίκη αναφέρονταν στη χρήση ουσιών ενώ οι δύο ήταν μαζί, κάτι που οι δικηγόροι της Heard υποστήριξαν ότι είχαν προκαλέσει βίαια επεισόδια.

Ο Depp κατέθεσε προηγουμένως ότι η συμπεριφορά της συζύγου του τον «ενέπνευσε» να κάνει χρήση ουσιών και είπε ότι δεν «υποστήριξε» τις προσπάθειές του για νηφαλιότητα, ενώ σε ένα ηχητικό ακούστηκε η Heard φέρεται να παραδέχτηκε ότι «χτύπησε» τον πρώην σύζυγό της.

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ