Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου με φαλτσέτα, την σκότωνε μπροστά μου…» (βίντεο)

Όλα όσα είπε στο The 2night Show

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Ζήνα Κουτσελίνη, που μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια, δημοσιογράφος θυμήθηκε με συγκίνηση τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, το πρόβλημα του πατέρα της, την κακοποίηση της μητέρας της και τις στιγμές που ένιωσε να «λυγίζει».

«Θα το πω για πρώτη φορά… Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος με φαλτσέτα μαχαίρωσε τη μάνα μου. Ήμουν ένα παιδί και βλέπεις πόσο παγωμένα σου περιγράφω αυτή την ιστορία σήμερα, ήμουν παιδί κάτω στο πάτωμα και του τραβούσα το παντελόνι, γιατί την σκότωνε μπροστά μου και πήρα την μάνα μου και την πήγα εγώ στην αστυνομία».

Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες πέρασε στο νοσοκομείο» εξομολογήθηκε σοκάρωντας με αυτή την αποκάλυψη.

Στο ερώτημα για το αν γίνεται αντιληπτή η κακοποίηση παιδιών και γυναικών από τον περίγυρο σχολίασε «ποια γειτονιά; Δεν ήξερε η γειτονιά ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου;

Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα κοιμήθηκα; Ποιος μιλούσε; Κανείς! Γιατί; Γιατί η κύρα Λένη τον κυρ Γιώργο δεν θα τον έκανε τίποτα.

Τη Ζήνα όμως δεν τη σκέφτηκε η κύρα Λένη, που ήταν ένα παιδί κάτω και έβλεπε τη μάνα του μαχαιρωμένη. Δεν το έχω πει ποτέ, γιατί λέω όλα εκείνα τα κομμάτια της αισιόδοξης Ζήνας. Όταν βλέπω μια κακοποιημένη γυναίκα που να της πω να πάει; Σε ποιες δομές;

Ποιος θα την προστατέψει από τον κάθε νταή που την απειλεί; Δεν υπάρχει λύση γιατί κανένας από αυτούς που διοικούν δεν έχει περάσει σαν τη Ζήνα. Δεν ξέρουν τι σημαίνει να είσαι ένα παιδί στο δρόμο, να είσαι μία μάνα κακοποιημένη»,

Αναφορικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είπε:  «H δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ για μένα είναι το αποκορύφωμα. Είναι μια δολοφονία στην ελευθεροτυπία, σε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την είδηση. Ο Καραιβάζ ήταν leader opinion, έριχνε κυβερνήσεις, γιατί το σχόλιό του ήταν ελεύθερο και ρεαλιστικό.

Δεν φοβόταν τίποτα και κανέναν. Εκείνο το πρωί ίσως ήταν το πρωί που γελάσαμε πιο πολύ από κάθε φορά στο καμαρίνι. Στην είδηση της δολοφονίας σοκάρομαι. Δεν θυμάμαι τίποτα. Είχα πέσει κάτι. Δε φοβόταν τίποτα».

Και πρόσθεσε αναφερόμενη στο πως αντέδρασε η κόρη της όταν έμαθε την τραγική είδηση: «Όταν η Έμμα μπήκε στο διαδίκτυο και διάβασε για τη δολοφονία με πήρε τηλέφωνο αλλά έκλαιγα και δεν μπορούσα να της μιλήσω και της απάντησε η συνεργάτιδά μου. Της είπε “πες τη μαμά είναι αλήθεια αυτό που διάβασα;”. Και της είπε “ναι, θα σου εξηγήσει η μαμά όταν γυρίσει”. Όταν πήγα σπίτι, με είδε και δεν με ρώτησε. Τα παιδιά καταλαβαίνουν τα πάντα τελικά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ