H τόπλες εμφάνιση της Cara Delevingne στο Met Gala: Έβγαλε το σακάκι και αποκάλυψε το χρυσό κορμί της (φωτό & βίντεο)

Το πραγματικό outfit κρυβόταν κάτω από τα ρούχα της!

Gilded glamour (επιχρυσωμένη λάμψη) ήταν το dress code του φετινού Met Gala και η Cara Delevingne σίγουρα βρήκε τρόπο να ενσωματώσει το χρυσό στο look της!

Το 29χρονο μοντέλο άφησε λίγα πράγματα στη φαντασία καθώς περπάτησε στο κόκκινο χαλί του μεγαλύτερου event της μόδας, το βράδυ της Δευτέρας.

Ειδικότερα η νεαρή Βρετανίδα φόρεσε ένα μεταξένιο, μπορντό κοστούμι από τον οίκο Christian Dior, ωστόσο το πραγατικό της outfit, κρυβόταν μάλλον κάτω από τα ρούχα της.

Photos: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Cara έβγαλε το σακάκι της για να αποκαλύψει στο red carpet το γμνό της στήθος και το βαμμένο χρυσό σώμα της (από την κορυφή έως τα νύχια!)

Είχε φορέσει τα κατάλληλα αξεσουάρ για να κρύβει τα επίμαχα σημεία, ενώ παράλληλα είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με μια χρυσή αλυσίδα που στόλιζε το πάνω μέρος του κορμιού της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by runwayhigh (@runwayhigh)

Ακόμα φόρουσε μια σειρά από επίσης χρυσά κολιέ και τσόκερ στον λαιμό της, ένα statement δαχτυλίδι και σκουλαρίκια.

Δείτε επίσης:

 

Το μακιγιάζ της ιδιαίτερο, όπως και το σύνολό της, με το μοντέλο να δίνει έμφαση στα μάτια, φορώντας στρας και αστραφτερή σκιά.

Τέλος κρατούσε ένα μαύρο μπαστούνι με χρυσή λαβή, ενώ όσον αφορά τα παπούτσια επέλεξε ένα ζευγάρι ψηλές πλατφόρμες σε ανάλογους τόνους με το παντελόνι της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ