Met Gala 2022: Βλαχοντίσκο ο νιόπαντρος Brooklyn Beckham με την υπέροχη στα ροζ σύζυγό του Nicola Peltz (φωτό & βίντεο)

Τα στυλ τους μάλλον δεν ταίριαξαν

Ολίγον τι βλαχοντίσκο ο Brooklyn Beckham που περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2022 συνοδευόμενος από την σύζυγό του Nicola Peltz.

Ο 23χρονος νιόπαντρος γιος της Victoria και του David Beckham και 27χρονη αγαπημένη του εμφανίστηκαν φορώντας ρούχα από τον οίκο Valentino.




Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα ο επίδοξος σεφ και η ηθοποιός παντρεύτηκαν σε μια πολυτελή τελετή 4 εκατ δολαρίων, στο κτήμα -αξίας 103 εκατομμυρίων δολαρίων! - των γονιών της νύφης στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το ζευγάρι φάνηκε πολύ ερωτευμένο στο κόκκινο χαλί, με τον Brooklyn να φιλά γλυκά στο μάγουλο την κόρη του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Nelson Peltz και του μοντέλου Claudia Heffner. 

Στυλιστικά βέβαια δεν ξέρουμε αν ταίριαξαν, αφού ο Brooklyn είχε φορέσει ένα λευκό - κρεμ κοστούμι με μισάνοιχτο πουκάμισο, μια αλυσίδα στο λαιμό και ένα χρυσό ρολόι, ένα outfit μάλλον λίγο παράταιρο, σε σχέση με την εντυπωσιακή τουαλέτα της peltz.

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η χρυσή κληρονόμος - που είχε φορέσει νυφικό Valentino στον γάμο της - εμφανίστηκε με ένα φούξια φόρεμα από την συλλογή του οίκου για το Φθινόπωρο 2022, η οποία άλλωστε ήταν όλη σχεδόν hot pink!

Δείτε επίσης: MET Gala 2022: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο μεγαλύτερο fashion event της χρονιάς (φωτό & βίντεο)

Η τουαλέτα της είχε ένα εντυπωσιακό άνοιγμα στο μπροστινό μέρος και μανίκια που σχημάτιζαν μια κάπα, ενώ συνδύασε το outfit με πλατφόρμες και clutch, στο ίδιο χρώμα με το ρούχο της, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα δαχτυλίδι.

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο τίτλος του φετινού θέματος ήταν «Gilded Glamour» (επιχρυσωμένη αίγλη) και αποτελεί το δεύτερο μέρος της έκθεσης «In America: An Anthology of Fashion». 

Δείτε επίσης: Met Gala 2022: H Kim Kardashian φόρεσε το αυθεντικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, έβαψε τα μαλλιά της πλατινέ ξανθά (φωτο)

 

Διοχετεύοντας τη χρονική περίοδο μεταξύ 1870 και 1890, η εκδήλωση «θα ζητήσει από τους παρευρισκόμενους να ενσαρκώσουν το μεγαλείο - και ίσως τη διχοτόμηση - της gilded εποχής της Νέας Υόρκης», σύμφωνα με τη Vogue.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ