Eurovision 2022: Δείτε το βίντεο με την δεύτερη πρόβα της Aμάντας Γεωργιάδη - Τo Die Together ύμνος στη απόλυτη αγάπη

Oλοκλήρωσε τη δεύτερη τεχνική πρόβα η Ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμο της Εurovision.

Με το ενδιαφέρον στραμμένο πλέον στις τελικές πρόβες της Δευτέρας και τον πρώτο ημιτελικό της Εurovision που θα διεξαχθεί την επομένη, η Αμάντα Γεωργιάδη ολοκλήρωσε εχθές Τετάρτη τη δεύτερη τεχνική πρόβα του “Die Together” στο Pala Olimpico του Τορίνο.

Η Αμάντα Γεωργιάδη ερμήνευσε για ακόμα μία φορά με μαγικό τρόπο το «Die Together», στο Pala Olimpico, μέσα σε μια εντυπωσιακή σκηνική δημιουργία, που σκηνοθέτησε ο Φωκάς Ευαγγελινός και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα τόσο από τους δημοσιογράφους μέσα στο κέντρο Τύπου και το στάδιο όσο και από τα μέλη των εθνικών αποστολών που παρακολούθησαν την πρόβα. 

Τα στοιχεία της μοναξιάς, της έλλειψης που δημιουργείται από έναν χωρισμό και της φθοράς που αμβλύνεται από τον χρόνο αποτυπώθηκαν μαγικά, καταλήγοντας σε ένα εκτυφλωτικό φως, που αντανακλά η ιστορία του «Die Together», η οποία υμνεί την απόλυτη αγάπη. 

Η εντυπωσιακή και ξεχωριστή εμφάνιση της Ελλάδας ορίζεται για ακόμα μία φορά από προηγμένης τεχνολογίας LED και μια σκηνική σύνθεση που αναδεικνύει την εσωτερική δύναμη της ερμηνείας της Αμάντας Γεωργιάδη

Η επιτυχημένη σκηνική παρουσίαση είναι αποτέλεσμα εντατικών προβών, μεθοδικής δουλειάς και απόλυτου συγχρονισμού ανάμεσα στα μέλη της ομάδας. Για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος, η ελληνική αποστολή εργάστηκε μεθοδικά και εντατικά με ομάδα από εξαιρετικούς επαγγελματίες: Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας. Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb

 

«Υπάρχει ένα κρυφό στοιχείο στο ‘‘Die Together’’ που με συγκίνησε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα, πέρα από την ιστορία της απόλυτης αγάπης που διηγείται. Το γεγονός ότι αναδεικνύει πως  συχνά οι παύσεις στην ομιλία μας είναι πιο εκκωφαντικές από τον ήχο της φωνής μας.Ζήτησα από την Αμάντα να ερμηνεύσει το κομμάτι σαν η ιστορία που διηγείται να έχει συμβεί ένα χρόνο πριν.

Το σκηνικό αποτύπωμα του τραγουδιού θα οριστεί από τρεις λέξεις: Τη μοναξιά, την έλλειψη που νιώθεις μετά από έναν χωρισμό και τη φθορά που τελικά αμβλύνεται από το χρόνο. Και όλα αυτά, βέβαια, θα καταλήγουν σ’ ένα υπέροχο φως.Για να αποτυπωθούν στη σκηνή όλα αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν προηγμένης τεχνολογίας LED κι ένα αντικείμενο, το οποίο, σύμφωνα με την προσωπική μου καλλιτεχνική εμπειρία, γειώνει τη σωματική ενέργεια», ανέφερε ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της Aμάντα Γεωργιάδη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ