Επιτέλους χαμογέλασε η μελαγχολική πριγκίπισσα Σαρλίν - Την Ημέρα της Μητέρας αγκαλιά με τα δίδυμα παιδιά της (φωτό)

Η δεύτερη μόλις δημόσια εμφάνισή της μετά την επιστροφή της στο Μονακό

Η πριγκίπισσα Σαρλίν έκανε και δεύτερη δημόσια εμφάνιση μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δίδυμα παιδιά τους.

Η royal, η οποία πριν λίγες ημέρες είχε δώσει το παρών στο  E-Prix του Μονακό -  η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση της οικογένειας μετά την επιστροφή της πρώην πρωταθλήτριας της κολύμβησης στο πριγκιπάτο - βρέθηκε το Σάββατο στο τουρνουά ράγκμπι Saint Devote.

Η Σαρλίν λίγο πριν την Γιορτή της Μητέρας, ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από το event τις οποίες συνόδευσε με τα εξής λόγια: «Υπέροχη μέρα στο St Devote Rugby. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους».

Photo: Instagram

Στις εικόνες που δημοσίευσε βλέπουμε την royal να φορά ένα μπλε κοκτέιλ φόρεμα, σε στυλ της δεκαετίας του '50 με γιακά, κουμπία στο μπορστινό μέρος και μια ζώνη από το ίδιο ύφασμα.

Σε μια από αυτές η Σαρλίν ποζάρει αγκαλιά με τα 7χρονα παιδιά της, τον διάδοχο πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Η αλήθεια είναι πως το βλέμμα της επιτέλους φαίνεται χαμογελαστό, καθώς η πριγκίπισσα στις προηγούμενες εμφανίσεις της ήταν μελαγχολική.

Photo: Instagram

Το τουρνουά επέστρεψε μετά από διετή παύση, λόγω της πανδημίας, ενώ να σημειωθεί ότι χορηγός του είναι η πριγκίπισσα Σαρλίν και το ίδρυμά της.

Ο ετήσιος ημερήσιος διαγωνισμός στίβου νέων καλωσορίζει 100 παιδιά κάτω των 12 ετών για ράγκμπι επτά πλευρών και έχει περιγραφεί από κάποιους στο περιβάλλον της ως "ίσως το πιο κοντινό αγώνισμα στην καρδιά της", σύμφωνα με το People.

Photo: Instagram

Είναι μόλις η δεύτερη δημόσια έξοδος της 44χρονης από τότε που εκείνη επέστρεψε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DNARoyals (@dnaroyals)

Υπενθυμίζεται ότι η Σαρλίν πέρασε σχεδόν 10 μήνες στην γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, αφού προσβλήθηκε από μια σοβαρή λοίμωξη ΩΡΛ, ενώ όταν γύρισε στο Μονακό τον περασμένο Νοέμβριο, έφυγε σχεδόν αμέσως και πήγε σε κλινική στην Ελβετία για να λάβει θεραπεία για «εξάντληση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ