Το 7ο παιδί είναι καθ' οδόν - Ομάδα ετοιμάζει ο 64χρονος Alec Baldwin μαζί με την 38χρονη Hilaria (βίντεο)

Ποιο το φύλο του μωρού που περιμένουν

Οι Baldwins προσθέτουν ένα ακόμα μέλος στην ήδη μεγάλη οικογένειά τους, αφού το 7ο παιδί του Alec και της Hilaria είναι καθ οδόν!

Την Δευτέρα η 38χρονη Hilaria Baldwin αποκάλυψε, μέσα από το Instagram ότι περιμένει κοριτσάκι, αν και η ίδια είχε πει προηγουμένως ότι δεν ήθελε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

Ειδικότερα η συγγραφέα, επιχειρηματίας και  yoga instructor δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τόσο το ζευγάρι, όσο και τα έξι τους παιδιά, δίνουν συμβουλές στην αδερφούλα τους, που θα έρθει σε λίγο καιρό στον κόσμο.

Στην ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήταν πάντα διασκεδαστικό και σημαντικό για μένα να μάθω ποιο είναι το φύλο του μωρού μου, ωστόσο, καθώς μεγαλώνω και μαθαίνω, θέλω να το κάνω λίγο διαφορετικά αυτή τη φορά.

Τι θα κάνει το μωρό μας έναν στοργικό, ολοκληρωμένο άνθρωπο; Αυτό είναι αυτό που έχει πραγματικά σημασία? Τι θα το κάνει να ασιθάνεται ελεύθερο και περήφανο άτομο;

Ίσως τίποτα να μην μπορούμε να ορίσουμε τίποτα. Μπορούμε μόνο να καθοδηγήσουμε, να ενθαρρύνουμε το πνεύμα του, να το ακούσουμε, να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και να μάθουμε από αυτό, καθώς παρακολουθούμε το δικό τουταξίδι. Μπορούμε να προσφέρουμε όσο καλύτερη ζωή μπορούμε, αλλά τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του μωρού μας να ανακαλύψει τον δικό του, μοναδικό εαυτό.

Μοιράζομαι μαζί σας τις ελπίδες και τις επιθυμίες της οικογένειάς μας, την ενθάρρυνση και τις συμβουλές για το νέο μας μωρό. Νιώθω τόση χαρά, παρακολουθώντας αυτά τα παιδιά, που είναι γεμάτα αγάπη και την πιο απλή, ευγενική σοφία. Το να τους ακούω να μοιράζονται τα λόγια τους είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα μου στη ζωή. Ελάτε να τιμήσουμε ολόκληρο αυτόν τον μικρό ανεξάρτητο άνθρωπο, που μεγαλώνει μέσα μου». 

Υπενθυμίζεταιότι Hilaria είχε αποκαλύψει τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της επίσης μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία είχε γράψει: 

«Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε μια τεράστια έκπληξηάλλο ένα Baldwinito έρχεται αυτό το φθινόπωρο. Ήμασταν πάρα πολύ σίγουροι ότι η οικογένειά μας ήταν πλήρης και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά — όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ ενθουσιασμένα!».

Η οικογένεια προσπαθεί ακόμα να αντεπεξέλθει, μετά τα τραγικά γεγονότα στα γυρίσματα του Rust με τον θάνατο από πυροβολισμό της Χαλίνα Χάτσινς, ωστόσο ο ερχομός της κόρης τους σίγουρα θα τους έχει βοηθήσει να απαλύνουν το άγχος και την πίεση του τελευταίου έτους.

Και το 2019 ήταν ωστόσο δύσκολο για τους Baldwins, αφού σύμφωνα με το People η 38χρονη απέβαλε τον Απρίλιο. Μήνες αργότερα συνέλαβε ξανά με τον σύζυγό της Alec και στην 16η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, τον Νοέμβριο του 2019, «έχασε» το μωρό.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έξι παιδιά: Την  María Lucía Victoria, 13 μηνών, την Carmen Gabriela, 8 ετών, τον Rafael Thomas, 6 ετών, τον Leonardo Ángel Charles, 5 ετών, τον Romeo Alejandro David, 3½ ετών και τον Eduardo "Edu" Pao Lucas, 18 μηνών.

Ο Alec Baldwin έχει ακόμα ένα μεγαλύτερο παιδί, την 26χρονη Ireland Baldwin με την πρώην σύζυγό του Kim Basinger.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ