Άλλος άνθρωπος ο «Πέτρος Μπαλαφούτης» από την «Πολυκατοικία»: Έχασε 50 κιλά - Δεν θα τον αναγνωρίσετε

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του...

Μέσα από την πετυχημένη σειρά του MEGA «Πολυκατοικία», έγινε ευρύτερα γνωστός ο ρόλος του «Πέτρου Μπαλαφούτη», τον οποίο ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία ο ηθοποιός Γιώργος Λιάτης.

Δέκα χρόνια μετά το τέλος της σειράς, ο 26χρονος Γιώργος έχει γίνει αγνώριστος. 

Ο μικρός Πέτρος Μπαλαφούτης ήταν ο γιος του διαχειριστή της πολυκατοικίας, Θανάση Μπαλαφούτη, τον οποίο ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία ο Παύλος Χαϊκάλης.

 Η χαρακτηριστική εξωτερική του εμφάνιση τον έκανε να εντυπωθεί αμέσως στη μνήμη του κοινού που τον αγάπησε από την αρχή.

Σήμερα, ο Γιώργος Λιάτης έχει χάσει 50 κιλά, δηλώνει περήφανος για την επίτευξη αυτού του στόχου, ενώ έχει αναφέρει αρκετές φορές πως τα κατάφερε με τη βοήθεια της γυμναστικής και της σωστής διατροφής.

Πλέον, ο Γιώργος Λιάτης έχει αφήσει στην άκρη την υποκριτική και ασχολείται με τον αθλητισμό, ενώ σπούδασε και στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω πάει σε πολλούς διατροφολόγους, καμιά 10αριά. Στην αρχή πάντα ακολουθούσα το πρόγραμμα, αλλά έβλεπα ότι δεν μου ταιριάζουν. Για εμένα το μυστικό είναι να κάνεις ένα πρόγραμμα που να είναι προσαρμοσμένο σε εσένα, να θες να το κάνεις και να μπορείς να το κάνεις. Για την απόφαση μου να χάσω τα κιλά δεν έγινε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός, ίσως επειδή μεγάλωσα.

Πήρα της διατροφές και τις συνένωσα ώστε να με βολεύουν. Άρχισα να χάνω κιλά μετά τα 16 και χάνω ακόμα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ