Minimal chic: Τα λευκά φορέματα της βασίλισσας Λετίσια - Όταν η Μελάνια Τραμπ είχε φορέσει παρόμοιο φουστάνι (φωτό)

Απλή, αλλά κομψή η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε

Μίνιμαλ, αλλά κομψή η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, που επέλεξε λευκά φορέματα για δύο πρόσφατες εμφανίσεις της.

Ειδικότερα η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε προήδρευσε, αυτή την Πέμπτη της εναρκτήριας συνεδρίας που διοργανώθηκε στη Μαδρίτη με την ευκαιρία της 10ης επετείου του Ιδρύματος Women for Africa.

 

 

 

 

 

 

Η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων επέλεξε ένα λιτό άσπρο φόρεμα Pedro del Hierro το οποίο και συνδύασε μια μια μπεζ τσάντα Carolina Herrera και nude γόβες.

Σύμφωνα με το parismatch.com το Women for Africa είναι ένας ιδιωτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2012 και κύρια αποστολή του είναι να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της αφρικανικής ηπείρου μέσω της υποστήριξης και της συνοδείας των γυναικών της, που αποτελούν τη μεγάλη μηχανήτης προόδου του.

«Η Γυναίκα για την Αφρική είναι αφοσιωμένη και εργάζεται για τη δημοκρατία, τη διακυβέρνηση, την ειρήνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη βιώσιμη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη. Και όλα αυτά από την άποψη της ισότητας, γιατί είμαστε πεπεισμένοι ότι η ισότητα είναι ο πιο ισχυρός παράγοντας κοινωνικού μετασχηματισμού» αναφέρεται στο site τους.

Λευκό φόρεμα είχε επιλέξει ωστόσο η 49χρονη royal και όταν υποδέχτηκε - πριν λίγες ημέρες - μαζί με τον βασιλιά Φελίπε τον  Εμίρη του Κατάρ Tamim bin Hamad Al Thani και την σύζυγό του Jawaher bint Hamad bin Suhaim Al-Thani.

Ήδη στο eirinika σας δείξαμε την εντυπωσιακή τουαλέτα που φόρεσε στο δείπνο που παρέθεσε το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας, προς τιμήν τους, ενώ νωρίτερα η μητέρα της πριγκίπισσας Λεονόρ και της πριγκίπισσας Ινφαντα Σοφίας, είχε εμφανιστεί με ένα λευκό φουστάνι το οποίο είχε σχέδια από θαλασσιά λουλούδια.

 

 

 

Το ρούχο της Λετίσια ήταν από το αγαπημένο της Brand Carolina Herrera και ένα παρόμοιο (της ίδιας εταιρείας) είχε φορέσει η Μελάνια Τραμπ το 2019, όταν είχε επισκεφτεί την Ιαπωνία.

Η βασίλισσα της Ισπανίας συνδύασε το ρούχο της με ένα γαλάζιο τσαντάκι και γόβες στο ίδιο χρώμα. Κάτι παρεμφερές είχε κάνει και η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, αφού και εκείνη είχε συνδυάσει τις γόβες της με το χρώμα των λουλουδιών, του φορέματός της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ