Γάμος Brooklyn Beckham: Τα «μυστικά» outfits της νύφης & η μικρή Harper που χόρεψε ξυπόλητη με τον μπαμπά της David (φωτό)

Όλα όσα δεν είδαμε από τον λαμπερό γάμο

Αν νομίζατε ότι τα είχατε δει όλα από τον λαμπερό γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz... κάνετε λάθος!

Η βρετανική Vogue - η οποία και είχε την αποκλειστικότητα - έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες και βίντεο με τα «μυστικά» γαμήλια looks, αλλά και από τα όσα έγιναν στην δεξίωση που ακολούθησε.

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος επίδοξος διάσημος σεφ και η 27χρονη ηθοποιός του Bates Motel παντρεύτηκαν σε μια πολυτελή τελετή 4 εκατ δολαρίων το Σάββατο 9 Απριλίου, στο κτήμα -αξίας 103 εκατομμυρίων δολαρίων! - των γονιών της νύφης στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

"Μέχρι τώρα, θα έχετε αναλύσει όλες τις λεπτομέρειες του νυφικού υψηλής ραπτικής Valentino της Nicola Peltz, από τα χειροποίητα γαλλικά δαντελένια γάντια της μέχρι το περίτεχνο πέπλο που έπεφτε  πάνω από το μεταξωτό σατέν φόρεμά της και το διακοσμούσε σαν «έργο τέχνης»" θα σημειώσει το γνωστό περιοδικό προσθέτοντας ακόμα:

"Τι γίνεται όμως με το after party looks; Δεν υπήρχε περίπτωση αυτή η σύγχρονη νύφη, που έζησε τη φαντασίωση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στο σπίτι των γονιών της στο Παλμ Μπιτς, να μην είχε δεύτερο φόρεμα. Ή ένα τρίτο…".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

 

 

 

 

Η νύφη εμφανίστηκε λοιπόν ακόμα με ένα custom κουστούμι Dior, που ταίριαζε με το look του γαμπρού την παραμονή του γάμου τους, ενώ ανέβηκε στην πίστα για τον γαμήλιο χορό με ένα Versace φόρεμα.

Παράλληλα στη δημοσιότητα δόθηκαν και μερικές φωτογραφίες με την οικογένεια Beckham στην δεξίωση. Σε ένα από τα κλις βλέπουμε την Victoria - η οποία παρεμπιπτόντως φοράει άλλο φόρεμα από αυτό με το οποίο την είχαμε δει - αγκαλιά με τον άντρα της David.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

 

Σε μια δεύτερη ο κουμπάρος και αδερφός του γαμπρού Cruz κάνει πρόποση, ενώ πίσω του στέκεται ο τρίτος γιος της οικογένειας, ο Romeo.

Instagram/British Vogue - Photographed by @German_Larkin and @CorbinGurkin.

Πάντως αν μια εικόνα μας «κέρδισε» αυτή ήταν με την 10χρονη Harper η οποία έχει βγάλει τα παπούτσια της και χορεύει στην πίστα μαζί με τον διάσημο μπαμπά της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ