Γωγώ Μαστροκώστα: Η θετική εξέλιξη για την περιπέτεια με την υγεία της - νικήτρια βγήκε σύμφωνα με την αδελφή της

Η Φώφη Μαστροκώστα μιλά για την υγεία της αδελφής της, Γωγούς, ενώ αποκαλύπτει τον λόγο που δεν ασχολήθηκε τελικά με την τηλεόραση.

Η Γωγώ Μαστροκώστα απέχει το τελευταίο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς όπως έγινε γνωστό πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της, από την οποία βγήκε νικήτρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogo Mastrokosta (@gogomastro)

H κάμερα της εκπομπής "Happy Day" συνάντησε σε κοσμική εκδήλωση την Φώφη Μαστροκώστα η οποία τόνισε πως όλα είναι καλά με την υγεία της αδελφής της.

"Η κυρία Μαστροκώστα είναι καλά στην υγεία της;" ρώτησε η δημοσιογράφος την αδελφή της και εκείνη απάντησε:

"Όλα καλά, μια χαρά με την υγεία της. Πέρασα και εγώ από τον χώρο του θεάματος για λίγο αλλά δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα και δεν το κυνήγησα. Δεν είμαστε όλοι για όλα" τόνισε η Φώφη Μαστροκώστα.

Nα σημειώσουμε πως η γυμνάστρια είχε δώσει στο παρελθόν την δική της μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 παλαιότερα , αναφέρθηκε στη δική της περιπέτεια: «Για παράδειγμα… Μου έλεγαν: είσαι μαχήτρια. Παιδιά, τυχερή ήμουν. Όχι ότι δεν παίζει ρόλο η ψυχολογία μας και όλα αυτά τα πράγματα και θεωρώ ότι η δύναμη του μυαλού είναι εξαιρετικά σημαντική. Δεν είναι δυνατόν να μη λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο. Εμείς που έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις παθαίνουμε ακόμα χειρότερο σοκ όταν κάποιος “φεύγει”, γιατί λες δεν έχει τελειώσει ποτέ. Σίγουρα ήταν μία από τις περιπτώσεις τις πολύ σπάνιες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πιο ήπιες. Να μην τρομοκρατηθούμε».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ