Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις (6-12/6) από την Άση Μπήλιου - δώστε σημασία στα άτομα που είναι κοντά σας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας αυτή την εβδομάδα

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να μοιάζει αρκετά ήρεμη αφού δεν θα υπάρχει κάποια σημαντική πλανητική αλλαγή, όμως από την άλλη πλευρά οι όψεις που έρχονται μπορεί να είναι αρκετές για να υπάρξουν αναταραχές και συνταρακτικές εξελίξεις μέσα στις σχέσεις μας.

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα τη Δευτέρα 06/06/2022, μια όψη η οποία μας χαρίζει ευαισθησία και μας καλεί να ανοίξουμε την καρδιά μας. Δώστε σημασία στα άτομα που είναι κοντά σας τώρα, αφού μπορεί να είναι εκείνοι οι οποίοι θα σας ξεκλειδώσουν και θα απαλύνουν το τραύμα σας. Στις 10/06/2022 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα μας βοηθήσει να εμβαθύνουμε και να αγγίξουμε ζητήματα των σχέσεων μας που αποφεύγαμε.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ψυχολογήσουμε τους άλλους και να εκφράσουμε τις πιο κρυφές και σκοτεινές μας σκέψεις. Ίσως μάλιστα να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε σε βάθος τους άλλους, αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Η εβδομάδα αυτή κλείνει με εκρηκτικό τρόπο, αφού στις 12/06/2022 η Αφροδίτη θα συναντήσει τον ανατρεπτικό Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η σύνοδος θα μας φέρει μπροστά σε απροσδόκητα γεγονότα τα οποία θα μας ξαφνιάσουν και μας δημιουργεί  έντονη ανάγκη για έξαψη και ενθουσιασμό μέσα στις σχέσεις μας.

Ο Ουρανός συμβολίζει το σοκ και την αλλαγή και μας καλεί να αφήσουμε πίσω μας ανθρώπους και καταστάσεις που μας κρατάνε δέσμιους και δεν μας βοηθάνε να εξελιχθούμε.

Μη διστάσετε λοιπόν να γυρίσετε σελίδα εάν δεν σας ικανοποιεί η παρούσα κατάσταση που βιώνετε, ή να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας επιτρέψουν να είστε ο εαυτός σας και να μην προσποιείστε κάτι άλλο μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με το εξάγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους και του Χείρωνα από το δικό σας ζώδιο στις 6/6, μια όψη η οποία έρχεται για να σας γλυκάνει και να φέρει κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι θα σας κατανοήσουν σε βάθος και μέσα από μια κουβέντα μαζί τους θα μπορέσετε να απαλύνετε το τραύμα σας. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τον εγωισμό που σας χαρακτηρίζει και μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με το ταίρι σας ή με ένα άτομο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει.

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 10/6 αλλάζει λίγο το κλίμα και σας χαρίζει αποφασιστικότητα και ανάγκη για επιβολή μέσα στις σχέσεις σας, αφού δε δέχεστε να υποχωρήσετε και να συμβιβαστείτε για λιγότερα από όσα θέλετε και όσα θεωρείτε ότι αξίζετε.

Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο μέσα από τον χώρο της δουλειάς, το οποίο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, θα σας ιντριγκάρει και θα καταφέρει με κάποιο τρόπο να αλλάξει την άποψη σας για τις σχέσεις και τον έρωτα

. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στις 12/6 μπορεί να φέρει μια αναπάντεχα ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολούσε, καθώς και μια ακατανίκητη διάθεση να περάσετε όμορφες και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σας. Αφήστε λοιπόν για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί Ταύροι είστε οι πρωταγωνιστές-ριες των ημερών, αφού το ζώδιο σας είναι αυτό που φιλοξενεί τα πιο σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας. Στις 10/6 το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας -σε ορθή πορεία πλέον- με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας και γενικώς να πάτε τη σχέση σας σε ένα πιο βαθύ επίπεδο.

Θα μπορέσετε να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας και να βγάλετε από μέσα σας όσα σας προβληματίζουν, αρκεί ο άλλος να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να βγείτε ραντεβού ή να επικοινωνήσετε με πρόσωπο το οποίο σας ιντριγκάρει και σας έλκει τόσο σε πνευματικό όσο και σε σεξουαλικό επίπεδο. Το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια τώρα και αυτό που έχετε να κάνετε είναι να το ζήσετε όλο αυτό στο έπακρο, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε ενδιαφέροντα μονοπάτια.

Στις 12/6 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στο δικό σας ζώδιο έρχεται για να φέρει τα πάνω-κάτω στην ερωτική σας ζωή και στις σχέσεις σας.

Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα, αφού τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Εάν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από το ταίρι σας ή εσείς οι ίδιοι να νιώσετε την επιθυμία για περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία.

Αν πάλι είστε ελεύθεροι, ο κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο με κάποιο τρόπο θα ανατρέψει όλα όσα πιστεύατε για τον έρωτα και τις σχέσεις μέχρι τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Χείρωνα στον Κριό στις 6/6, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω την ευαίσθητη πλευρά σας και να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα συναισθήματα σας στους άλλους. Εάν είστε δεσμευμένοι ή βρίσκεστε στην αρχή της γνωριμίας με ένα πρόσωπο, θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, αφού το άλλο άτομο θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας μια κατάσταση που σας πλήγωσε βαθιά.

Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 10/6 θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα κάποια θέματα εμπιστοσύνης που σας βασάνιζαν και σας είχαν γεμίσει με ανασφάλειες. Αυτή η όψη αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να κάνετε μια ουσιαστική κουβέντα με το ταίρι σας και να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματα σας.

Προσπαθήστε όμως να βάλετε τη λογική σας μπροστά και να αφήσετε στην άκρη την καχυποψία, τις αρνητικές σκέψεις και τις εμμονές. Στο τέλος της εβδομάδας η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στις 12/6 αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και δεν αποκλείεται να φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία ή μια ξαφνική συνειδητοποίηση η οποία θα σας κάνει να αλλάξετε ριζικά τη στάση σας απέναντι στις σχέσεις.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ