Βασίλισσα Ελισάβετ: Η εμφάνιση - έκπληξη στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ & το μήνυμά της για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο (φωτό & βίντεο)

Τι λέει μια ειδικός στην γλώσσα του σώματος για την εμφάνιση της 96χρονης μονάρχη

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήταν σίγουρο ότι θα έδινε το παρών την Κυριακή, στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαιό της, ωστόσο η 96χρονη μονάρχης έκανε μια εμφάνιση - έκπληξη στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε υπαίθρια πάρτυ ή παρακολούθησαν παρελάσεις στο κέντρο του Λονδίνου, ενώ εκατομμύρια παρακολούθησαν ζωντανά από την τηλεόραση μια ποπ συναυλία έξω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC (@bbc)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC (@bbc)

Η ίδια η βασίλισσα δεν ήταν παρούσα σε πολλές από τις κεντρικές εορταστικές εκδηλώσεις εξαιτίας προβλημάτων κινητικότητας, όμως μπόρεσε να εμφανιστεί χθες στον εξώστη των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Φορώντας ένα πράσινο ταγιέρ και ασορτί καπέλο η μονάρχης χαιρέτησε  πλήθη που την επευφημούσαν, κατά τη χθεσινή λήξη των εορτασμών.

Η royal δήλωσε πως παραμένει «αποφασισμένη να υπηρετήσει» τους Βρετανούς, στο ευχαριστήριο μήνυμά της που δόθηκε στη δημοσιότητα, κατά την τελευταία ημέρα των εορτασμών για τα 70 χρόνια της βασιλείας της.

«Είμαι βαθιά συγκινημένη που τόσοι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν το πλατινένιο ιωβηλαίο μου», δηλώνει η βασίλισσα στο μήνυμά της που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το οποίο υπογράφει ιδιοχείρως. «Παραμένω αποφασισμένη να σας υπηρετήσω όσο καλύτερα μπορώ, με τη στήριξη της οικογένειάς μου», προσθέτει.

Η μακροβιότερη μονάρχης στη  ιστορία της Βρετανίας εμφανίστηκε για τρία λεπτά στο μπαλκόνι του παλατιού και πιστεύεται ότι «πάλεψε για να μην την κυριεύσει η συγκίνηση» καθώς χαιρετούσε το πλήθος. Η ειδικός στην γλώσσα του σώματος Judi James, είπε σύμφωνα με την Daily Mail, η royal φαινόταν να προσπαθεί να κρατηθεί για να μην «σπάσει» δημόσια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Η βασίλισσα εμφανίστηκε στο μπαλκόνι μαζί με τον γιο και διάδοχό της πρίγκιπα Κάρολο, την σύζυγό του Καμίλα, τον εγγονό της πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά: τον 8χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον 4χρονο πρίγκιπα Λούις.

Δείτε επίσης: Ο πρίγκιπας Louis ένα κανονικό παιδί - τραβάει τα μαλλιά μιας κοπέλας, βγάζει γλώσσα στη μαμά του (φωτό & βίντεο)

 

Η ειδικός ανέφερε ακόμα ότι άλλες φορές που έχουν γράψει ότι η royal δάκρυσε δημόσια, ήταν επειδή την είδαν με υγρά μάτια, κάτι που μπορεί να προκλήθεί από το κρύο ή ακόμα και από την ηλικία της. 

Η James είπε ότι η εμφάνισή της στο μπαλκόνι ήταν διαφορετική. «Τα μάτια της στένεψαν και ρουφούσε τα χείλη της, κάτι που υποδηλώνει ότι χρησιμοποιούσε όλη τη δύναμη της θέλησής της για να αποφύγει να σπάσει δημόσια για πρώτη φορά στη ζωή της» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ