Αυτή είναι η κοκκινομάλλα Lilibet Diana: H κορούλα της Meghan Markle & του πρίγκιπα Harry έγινε 1 έτους

Κοκκινομάλλα και η Lilibet Diana...

Η Lilibet "Lili" Diana γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια στην Βρετανία ακολουθώντας τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle στο ταξίδι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας.

Η μικρότερη των Sussexes ήταν όλο χαμόγελα στο πορτρέτο της, το οποίο τραβήχτηκε στο Frogmore Cottage στο Windsor το Σαββατοκύριακο. Και τι να πούμε για τα μαλλάκια της; 

Κοκκινομάλλα όπως ο μπαμπάς της και ο αδερφός της είναι τελικά η Lilibet Diana....

Ο φωτογράφος Misan Harriman - ο οποίος τυχαίνει να είναι και οικογενειακός φίλος των Sussexes - τράβηξε την αξιολάτρευτη φωτογραφία. 

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι η βασίλισσα θα έχανε το ντέρμπι στο Epsom Downs για να γιορτάσει τα γενέθλια της δισέγγονής της αν και δεν απεικονίζεται σε καμία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Harriman.

Η 40χρονη και ο 37χρονος πρίγκιπας έκαναν έτσι κι αλλιώς μόνο μια επίσημη εμφάνιση, στην λειτουργία στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου και στις 4 Ιουνίου 2022, όταν η κόρη τους έγινε ενός έτους, απέφυγαν να δημοσιεύσουν κάποια ευχή ή φωτογραφία της.

H μικρή απόλαυσε ένα δεύτερο πάρτι στην Καλιφόρνια στο σπίτι των Sussexes, μετά την πρώτη γιορτή στη Βρετανία όπου ο Harry φέρεται να σύστησε την κόρη του και στην βασίλισσα.

Η τελευταία φορά που είδαμε την Lilibet ήταν στη χριστουγεννιάτικη κάρτα των Sussexes όπου πόζαραν μαζί και με τον γιο τους Archie.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ