Adam Sandler: Βγήκε με μαυρισμένο μάτι σε εκπομπή - «ποιος» τον χτύπησε; - Μήπως το συνηθίζει ο δημοφιλής κωμικός; (βίντεο)

Μάλλον δεν είναι και πολύ προσεκτικός....

Με μαυρισμένο μάτι εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning America» o Adam Sandler που κλίθηκε να... δώσει «εξηγήσεις» για το τι του συνέβη!

«Αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήση, έτσι;» είπε χιουμοριστικά ο 55χρονος ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε στη συνέχεια ότι είχε μια «μάχη» με τα σεντόνια και το κινητό του...

 «Ήμουν στο κρεβάτι, στη μέση της νύχτας, ξέρεις πώς σου έβαζαν τα σεντόνια πολύ σφιχτά γύρω σου όταν είσαι μικρός, κάποιος μου είχε σφίξει τα σεντόνια πάρα πολύ… Είχα το τηλέφωνό μου στη μέση του κρεβατιού. Σηκώνω τα πόδια μου για να ξετυλίξω τα σφιχτά σεντόνια.

Το τηλέφωνο πέταξε στον αέρα και με χτύπησε στο κεφάλι. Αρνούμαι να το αναγνωρίσω. Ένιωσα αίμα να κυλάει. Είπα ότι κάτι συμβαίνει αλλά κοιμήθηκα. Συνέχισα να κοιμάμαι.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός κωμικός.

«Δεν υπάρχει τίποτα ωραίο σε αυτό. Όταν βρίσκομαι στους δρόμους της Νέας Υόρκης, βλέπω ανθρώπους να πηγαίνουν και να λένε “ΟΚ. Του αρέσει να τσακώνεται αυτού του τύπου. Και ήταν απλώς ένα ατύχημα στο κρεβάτι» πρόσθεσε ο Sandler.

Πάντως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στην τηλεόραση με μαυρισμένο μάτι, αφού σύμφωνα με το pagesix.com κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2014 όταν ήταν καλεσμένος μαζί με την  Drew Barrymore στο  "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon".

Τότε είχε αστειευτεί ότι τον χτύπησε το αγέννητο μωρό της συμπρωταγωνίστριάς το, η οποία ήταν έγκυος εκείνη την εποχή.

Στη συνέχεια, το 2015, ο Sandler ήταν καλεσμένος στην ειδική εκπομπή του Jimmy Kimmel Finals NBA "Game Night" και για άλλη μια φορά είχε μελανιά στο μάτι του, με τον ίδιο να λέει ότι απέκτησε το σημάδι μετά από έναν αγώνα μπάσκετ.

Μάλλον δεν είναι και πολύ προσεκτικός....

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ