Britney Spears - Sam Asghari: Όλες οι φωτό & τα βίντεο από τον γάμο τους - η Drew, η Paris, η Selena, η Madonna, η Donatella

Η 40χρονη σούπερ σταρ και ο γυμναστής αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Britney Spears και ο Sam Asghari, καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έπειτα από έξι χρόνια σχέσης. 

Αν και ο γάμος τους ήταν επεισοδιακός, το ζευγάρι έκανε μια λαμπερή τελετή, στην οποία βρέθηκαν πολλά γνωστά ονόματα, χωρίς όμως να βρίσκονται στο πλευρό της οι γονείς της, τα δύο της παιδιά και η αδερφή της. 

Φωτογραφίες: Instagram

Η 40χρονη σούπερ σταρ και ο γυμναστής, 28 ετών, αντάλλαξαν όρκους σε μια μικρή τελετή με 60 καλεσμένους, στο σπίτι της στο Λος Άντζελες την Πέμπτη, σύμφωνα με το People και το E! 

Η Drew Barrymore, η Madonna η Paris Hilton με τη μητέρα της , η Selena Gomez η Donatella Versace και η Μαρία Μενούνος ήταν ανάμεσα στους διάσημους που τίμησαν το ζευγάρι με την παρυσία τους. 

 

Η Britney Spears φόρεσε νυφικό Versace - σχεδιασμένο από την Donatella - και περπάτησε στο διάδρομο με το "Can't Help Falling in Love" του Elvis Presley. 

Δείτε επίσης: Ο Έλληνας κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος χτένισε την Britney Spears στον γάμο της - η διάσημη νύφη & τα άριστα τοποθετημένα extensions (φωτό)

Φυσικά αυτή δεν ήταν η μόνη εμφάνιση για τη νύφη η οποία άλλαξε συνολικά 4 φορές. Ειδικότερα εκτός από το νυφικό της φόρεσε επίσης ένα μαύρο μίνι φόρεμα Versace, καθώς και δύο ακόμα φουστάνια.

Δείτε όλες τις φωτό και τα βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Η pop star, όπως και οι διάσημοι καλεσμένοι της, έχουν δημοσιεύσει πλέον νέες φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο. Όπως θα δείτε και στα κλικς η Ιταλίδα designer επέλεξε για την τελετή ένα θαλασσί φόρεμα, ενώ η Paris Hilton μια μαύρη τουαλέτα.

Η Madonna από την άλλη φόρεσε ένα πολύχρωμο μάξι φόρεμα και η Selena Gomez ένα μπλε ηλεκτρίκ κοστούμι. Τέλος η Barreymore έβαλε μια καφέ τουαλέτα από τον οίκο Valentino. 

Να σημειωθεί ότι είναι ο τρίτος γάμος για την τραγουδίστρια, αφού το 2004 παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον παιδικό της φίλο, Τζέισον Αλεξάντερ για μόλις 55 ώρες.

Δείτε επίσης: Το περίφημο φιλί στο στόμα Britney Spears & Madonna ξανά! «Γαμήλιο δώρο» για τους fans από τις superstars του τραγουδιού (φωτό & βίντεο)

 

Το ίδιο έτος, παντρεύτηκε τον χορευτή Κέβιν Φέντερλίν, απέκτησαν δύο γιους και ο γάμος τους κράτησε τρία χρόνια. 

Η Britney και ο Sam συνδέθηκαν για πρώτη φορά ρομαντικά μετά τη συνάντησή τους στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο "Slumber Party" της Spears το 2016.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ