Διπλή τραγωδία στο Isle of Man TT: Πατέρας & γιος σκοτώθηκαν στους επικίνδυνους αγώνες ταχύτητας - δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει φέτος 5 άνθρωποι...

Πέντε άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους μέχρι τώρα στο φετινό Isle of Man TT... Τα τελευταία θύματα ήταν ένας πατέρας, που συμμετείχε στους επικδύνους αγώνες ταχύτητας μαζί με τον γιο του, ο οποίος επίσης σκοτώθηκε. 

Ο 56χρονος Roger Stockton βρισκόταν στην θέση του οδηγού και ο 21χρονος Bradley ήταν συνοδηγός στο όχημα. Πατέρας και γιος έχασαν την ζωή τους την Παρασκευή, στην περιοχή Ago’s Leap, στον τελευταίο γύρο του δεύτερου αγώνα sidecar. 

Ήταν ο 20ος αγώνας για τον Roger, που είχε εμφανιστεί συνολικά 11 φορές στο TT. Ο Bradley από πελυράς του συμμετείχε μόλις για δεύτερη φορά. 

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης δήλωσαν σύμφωνα με το news.sky.com για την διπλή τραγωδία: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες, τους αγαπημένους και τους φίλους τους.  Η απώλεια δύο μελών και δύο ανθρώπων από την ίδια οικογένεια είναι πραγματικά απογοητευτική, αλλά ο δεσμός μεταξύ ενός πατέρα και του γιου που πέτυχαν το όνειρό τους να αγωνιστούν μαζί στο ΤΤ μας δίνει μια αχτίδα φωτός, σε μια τόσο σκοτεινή εποχή».

 

Η Crewe FC απέτισε φόρο τιμής στον Bradley, λέγοντας ότι ο σύλλογος ήταν «συντετριμμένος και βαθιά λυπημένος» όταν έμαθε για τον χαμό του νεαρού. «Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και σκέψεις είναι με την οικογένειά του, τους φίλους και τους συμπαίκτες του, στους οποίους θα λείεψει και οι οποίοι τον αγαπούν απεριόριστα» πρόσθεσαν.

Ο Roger Stockton έκανε το ντεμπούτο του στο TT το 2000 και αγωνιζόταν κάθε χρόνο μέχρι το 2008, πριν κάνει μια παύση και επιστρέψει το 2010, το 2017 και φέτος.

Οι διοργανωτές είπαν ότι παρόλο που αυτό ήταν το πρώτο TT του Bradley ως διαγωνιζόμενος, δεν ήταν σε καμία περίπτωση η πρώτη του εμπειρία στη διοργάνωση, αφού έκανε την πρώτη του επίσκεψη όταν ήταν μόλις ενός έτους.

Όταν ήταν 16 ετών, αποφάσισε ότι ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του και ρώτησε αν μπορούσε να τρέξει μαζί του ως συνεπιβάτης. Μόλις επέστρεψε στο Isle of Man για να αρχίσει την προετοιμασία είπε ότι «ανυπομονούσε να αγωνιστεί στο TT».

Το ΤΤ (Tourist Trophy) είναι ένας από τους πιο θρυλικούς αλλά και επικίνδυνους αγώνες ταχύτητας, ο οποίος διεξάγεται κάθε χρόνο στο νησί του Man στη Μεγάλη Βρετανία. Πέντε άνθρωποι έχουν χάσει φέτος την ζωή τους.

Ο Ουαλός αναβάτης Mark Purslow σκοτώθηκε σε προκριματικούς αγώνες την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο Davy Morgan από την Βόρεια Ιρλανδία πέθανε μετά από ατύχημα στον αγώνα Supersport τη Δευτέρα.

Ο Cesar Chanal, από τη Λυών της Γαλλίας, πέθανε το περασμένο Σάββατο σε ατύχημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με πλευρικό αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ