9χρονη πέθανε από ψείρες! Της κατέτρωγαν το κρανίο - γεμάτα ψείρες και τα αδέλφια της - Μητέρα & γιαγιά κατηγορούνται για εγκατάλειψη (βίντεο)

Πέθανε από αναιμία, η οποία προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία...

Η μητέρα και η γιαγιά ενός 9χρονου κοριτσιού από την Αριζόνα, το οποίο πέθανε από ψείρες, κατηγορήθηκαν για φόνο και παραμέληση ανηλίκου. 

Ο λόγος για την 38χρονη Sandra Kraykovich και την 64χρονη Elizabeth Kraykovich

Όπως αναφέρει το nypost.com επικαλούμενο το  Law and Crime η 9χρονη πέθανε από αναιμία, η οποία προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία στο κρανίο του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Gregory Hess.

Ο Hess πρόσθεσε ότι η κοπέλα είχε επίσης συσσώρευση υγρού στους πνεύμονές της, νέκρωση του ήπατος και έλλειψη σιδήρου. 

Σε κακή κατάσταση βρέθηκαν και τα αδέφλια της μικρής, ηλικίας 11 και 13 ετών. Τα παιδιά  υπέφεραν από σοβαρές προσβολές από ψείρες και τέθηκαν υπό την κράτηση συγγενών. 

Η Sandra είπε  στην αστυνομία ότι η 9χρονη κόρη της έπασχε από αναιμία και πως ήταν άρρωστη από τις 15 Μαρτίου, Η ίδια περιέγραψε ότι το κορίτσι είχε συμπτώματα όπως εμετούς, πυρετό, πονοκέφαλο, δυσκολία στην αναπνοή και πρόβλημα με την ισορροπία της, όπως ανέφερε η Daily Star, επικαλούμενη δικαστικά αρχεία.

Οι αστυνομικοί εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τις συνθήκες διαβίωσης, με αξιωματικούς που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της οικογένειας να λένε ότι  ζωύφια είχαν αρχίσει να καλύπτουν το πρόσωπο του νεκρού κοριτσιού. «Μετά από προσεκτικότερη εξέταση ανακαλύφθηκε ότι υπήρχε τεράστια ποσότητα ψειρών στα μαλλιά της», είπαν. 

Ένα από τα μεγαλύτερα αδέρφια φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα τους είχε προσπαθήσει να θεραπεύσει τις ψείρες χρησιμοποιώντας στοματικό διάλυμα.

Η Sandra από πλευράς της είπε ότι είχε σκεφτεί να πάει την κόρη της στο νοσοκομείο, αλλά άλλαξε γνώμη και όταν επέστρεψε σπίτι τη βρήκε να κοιμάται,

Όταν η αστυνομία έλεγξε το τηλέφωνο της είδε ότι η Sandra είχε στείλει μήνυμα στον φίλο της λέγοντας ότι έπρεπε να πάει την κόρη της στα επείγοντα.

«OMG μωρό μου. Άκου, είμαι στο δωμάτιό μου και με φώναξε η μαμά μου. Ρωτούσε αν μπορώ να πάω να την ελέγξω, για να βεβαιωθώ ότι δεν πεθαίνει» έγραφε στο μήνυμά της.

Ο φίλος της την παρότρυνε να πάει το παιδί στο νοσοκομείο, ωστόσο εκείνη τελικά δεν το έκανε. Η γιαγιά της οικογένειας, η η οποία είναι συνταξιούχος, φρόντιζε τα παιδιά όσο η κόρη της ήηταν στην δουλειά.

Νωρίτερα η Elizabeth είχε στείλει στην κόρη της ένα μήνυμα στο οποίο της έλεγ ε ότι «δεν μπορεί να πάει στα επείγοντα, αλλά αυτό επαφίεται σε εμένα γιατί εσύ δεν είσαι σπίτι».

Η KOLD ανέφερε ότι η γιαγιά έστειλε επίσης στην Sandra για να παραπονεθεί ότι τα άλλα παιδιά δεν βοήθησαν και κατηγόρησε την κόρη της ότι ενδιαφέρεται περισσότερο να κάνει παρέα με τον φίλο της παρά να φροντίζει το άρρωστο παιδί της. 

Η Sandra είπε στους ερευνητές ότι συνειδητοποίησε ότι αν είχε λάβει ιατρική φροντίδα η κόρη της, θα ήταν ακόμα ζωντανή.  Οι ερευνητές  της μονάδας σωματικής κακοποίησης παιδιών απήγγειλαν κατηγορίες στις δύο γυναίκες για κακοποίηση ανηλίκων. Αργότερα κατηγορήθηκαν και για φόνο πρώτου βαθμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ