Η Αντίπαρος των VIPs: Η Eva Mendes & ο Ryan Gosling κάνουν διακοπές στο όμορφο νησί - Την ίδια ώρα η πρώτη φωτό του «Κεν»

Με πλατινέ μαλλί ο σταρ!

Διακοπές στην Αντίπαρο κάνουν η Eva Mendes και ο Ryan Gosling, που επέλεξαν την χώρα μας για να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Ειδικότερα σύμφωνα με το «okmag» οι stars του Hollywood βρίσκονται οικογενειακώς στο όμορφο, κυκλαδίτικο νησί με τον φακό να τους αποθανατίζει το μεσημέρι της Τρίτης να τρώνε σε ένα από τα στέκια της Αντιπάρου.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είναι μαζί από το 2011 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 7χρονη Esmeralda και την 6χρονη Amada.

Την ίδια ώρα η 48χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του 41χρονου αγαπημένου της ως «Ken».

Ο Gosling θα υποδηθεί τον φίλο της Barbie στη νέα ταινία της πιο διάσημης κούκλας του κόσμου, την οποία θα παίξει η Margot Robbie.  Η  live-action ταινία της Warner Bros και της Mattel θα βγει στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023.

Photo: Instagram

Όπως θα δείτε και στην εικόνα, για τις ανάγκες του ρόλου ο Ryan έχει βάψει τα μαλλιά του πλατινέ και έχει αποκτήσει κοιλιακούς, ενώ ποζάρει φορώντας ένα τζιν τζάκετ και παντελόνι.

 

 

 

 

«Τόσο γαμάτ@ αστείο, τόσο γαμάτ@ καλό. Τόσο γαμάτ@ ενθουσιασμένη που βλέπω αυτό. Αυτός είναι ο ιδικός μου Ken» έγραψε στο post η Mendes.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ