Το τρέιλερ από το φινάλε των Kardashians: 6 εκατομμυριούχοι γυναίκες, 6 διαφορετικά μαλλιά

Η διάσημη οικογένεια φαίνεται πως έχει υπογράψει και για δεύτερη σεζόν

Η μαμά των Kardashians Kris Jenner δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram ένα μικρό κλιπ με αφορμή το φινάλε της πρώτης σεζόν του ριάλιτι « The Kardashians».

Η Kim, η Kourtney, η Khloe, η Kendall και η Kylie παρουσιάζουν πλέον την πολυτάραχη ζωή τους μέσα από το δίκτυο Hulu/Disney+, στο πρόγραμμα που στην ουσία είναι μια σαν μια συνέχεια του «Keeping Up with The Kardashians», που τις έκανε πλούσιες.

Η διάσημη οικογένεια φαίνεται πως έχει υπογράψει και για δεύτερη σεζόν, αφού στο το τελευταίο επεισόδιο τελείωσε με το «συνεχίζεται...».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Εμείς ωστόσο θα σταθούμε σε κάτι άλλο και αυτό είναι στα μαλλιά των διάσημων αυτών έξι γυναικών. Στο κλιπ τις βλέπουμε όλες να ποζάρουν φορώντας ρούχα σε λευκές και nude αποχρώσεις. Όλες όμως έχουν διαφορετικό μαλλί!

Η αλήθεια είναι πως μέσα και σε μια μέρα μπορεί κανείς να τις δει με άλλο look, αφού τα πηγαινέλα στα κομμωτήρια μάλλον είναι πολύ συχνά. 

Μιλάμε άλλωστε για γυναίκες με εκατομμύρια και στην περίπτωση των Kylie Jenner και Kim Kardashian για δισεκατομμύρια. Συγκεκριμένα η αξία της πρώτης  υπολογίστηκε το 2019 στο ένα δισεκατομμύριο, με το Forbes να την αποκαλεί τότε ως τη νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο στον κόσμο, σε ηλικία 21 ετών.

Βέβαια το πόσο αυτοδημιούργητη είναι, είναι επίσης ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα, αφού μην ξεχνάμε ότι η οικογένεια είχε ήδη γίνει πλούσια μέσα από το Keep up with the Kardashians, πριν η Jenner  στραφεί στον κόσμο της ομορφιάς λασάροντας τις συλλογές του brand της...

Όσο για την Kim η δική της αξία υπολογίστηκε το 2022 σε 1.8 δισεκατομμύρια. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Επιστρέφοντας όμως στα μαλλιά τους η μαμά Kris Jenner είχε το κλασικό κοντό μαύρο, ενώ η Khloe έχει πλέον τα μαλλιά της μακριά και ξανθά. Η Kendall από την άλλη έχει διατηρήσει το σκούρο χρώμα και τα έχει αφήσει λίγο να μακρύνουν.

Όσο για την Kim αυτή αποφάσισε να τα κάνει σγουρά για το κλιπ, ενώ η αδελφή της Kylie «την είδε» λίγο «γοργόνα» κάνοντας και αυτή με την σειρά της κυμματιστές μπούκλες στα μακριά της μαύρα μαλλιά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Τέλος η νιόπαντρη Kourtney έχει επιλέξει το τελευταίο διάστημα ένα μακρύ καρέ. Βέβαια να πούμε ότι οι περούκες και τα extansions έχουν την τιμητική τους σε αυτή την οικογένεια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ