«Βασίλισσα» Μπιγιονσέ – Η χρυσή φωτογράφιση στην Vogue Ιουλίου με την εκτυφλωτική τραγουδίστρια (φωτό)

Καθισμένη πάνω σε ένα άλογο φορώντας ένα φτερωτό καπέλο η Μπιγιονσέ (Beyoncé) αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι η απόλυτη σταρ.

Πρωτοσέλιδο στη Βρετανική Vogue του Ιουλίου ανεβάζει τόσο με το εξώφυλλο όσο και με τις υπόλοιπες φωτογραφίες στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού τη θερμοκρασία και την αδρεναλίνη. 

«Η εμβληματική σούπερ σταρ είναι έτοιμη για τα επόμενα βήματά της και υπόσχεται, όραμα, χάρη - και κάτι παραπάνω».

 

 

Τις φωτογραφίες τράβηξε ο Rafael Pavarotti. Η Beyoncé φοράει ένα σύνολο Alaïa, το ιδιαίτερο καπέλο των Harris Reed και Vivienne H. Lake και σκουλαρίκια από τον Eddie Borgo. Το εξώφυλλο -όπως και εκείνα της συνοδευτικής φωτογράφισης- σχεδιάστηκε από τον αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue Edward Enninful και τον προσωπικό στυλίστα της Beyoncé, Marni Senofonte. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Jawara, το μακιγιάζ ο Sir John και τα νύχια ο Miho Okawara.


Αλλά και οι συμπληρωτικές εικόνες της σταρ είναι πασπαλισμένες με χρυσόσκονη και θυμίζουν τις vintage και υπερβολικές εμφανίσεις της δεκαετίας του '80 και του '90 παραπέμποντας σε μια εικόνα ρετρό-φουτουριστική. 

Σε ότι αφορά τα επόμενα σχέδια της Beyoncé τα αποκάλυψε ένα προς ένα κατά τη διάρκεια κυριακάτικου γεύματος που είχε στο σπίτι της με τον επικεφαλής της Βρετανικής Vogue.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ