Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα είναι η πιο απαιτητική και με δυσκολίες ημέρα - Τάση για απαισιόδοξη διάθεση

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η Σελήνη δείκτης της διάθεσης και της καθημερινότητας μας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα περάσει στους Ιχθύς.

Από τις δυο μέρες η πιο απαιτητική και με δυσκολίες ή τάση για απαισιόδοξη διάθεση είναι το Σάββατο, καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, ενώ παράλληλα την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει από τον Ταύρο επίσης τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργώντας ένταση και προβλήματα στις σχέσεις ή τα οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο μπορεί να συναντήσετε περίεργες συνθήκες στη συνεργασία σας με τους άλλους, ή οι φίλοι και οι συνεργάτες σας να έχουν στο μυαλό τους τελείως διαφορετικά πράγματα σε σχέση με σας. Αυτό δε σημαίνει ότι εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τους ρυθμούς των άλλων αν δεν το νιώθετε σωστό. Μπορεί επίσης να υπάρχουν διάφορα απρόοπτα. Από την άλλη, μπορεί να έχετε μια νοητική υπερδιέγερση ή μια ανησυχία που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχοντας περάσει από χθες στον Υδροχόο και στον τομέα της καριέρας, αλλά και των «πρέπει» στη ζωή σας, συναντά τον Κρόνο και κάνει το Σάββατο πιο αγχωτική μέρα για σας, καθώς όλα τρέχουν σε πιο γρήγορους ρυθμούς και ταυτόχρονα συμβαίνουν και αρκετά απρόοπτα που χαλάνε τη ροή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όποια υπομονή μπορεί να δείξετε το Σάββατο αγαπητοί μου Δίδυμοι μόνο για το καλό σας θα είναι, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, αλλά και η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να δείξει προβλήματα είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο είτε σε θέματα μετακινήσεων. Γενικά είναι από τις μέρες που οι άνθρωποι δύσκολα συνεννοούνται μεταξύ τους, ενώ η μέρα μπορεί να έχει και απρόοπτα που απειλούν να σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ