Η βασίλισσα Ελισάβετ τιμά τον μπαμπά της με μια vintage φωτό - Η τότε πριγκίπισσα και ο βασιλιάς Γεώργιος το 1946

Η ανάρτηση για την Ημέρα του Πατέρα

Η βασίλισσα Ελισάβετ τίμησε την Ημέρα του Πατέρα με μια φωτογραφία από το παρελθόν.

Ειδικότερα στην επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, δημοσιεύτηκε ένα vintage κλικ στο οποίο βλέπουμε την τότε πριγκίπισσα μαζί με τον μπαμπά της βασιλιά Γεώργιο.

Σύμφωνα με το post η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1946. Πατέρας και κόρη βρίσκονται σε κάποιον κήπο και χαμογελούν ενώ έχουν στραμμένα τα πρόσωπά τους ο ένας προς τον άλλο.

Photo: Instagram

«Ευχόμαστε σε όλους τους followers μας καλή Ημέρα του Πατέρα» διαβάζουμε ακόμα στην ανάρτηση. 

Ο πατέρας της βασίλισσας ΕΛισάβετ ήταν ο δεύτερος γιος του Γεωργίου Ε΄ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Μαρίας του Τεκ. 

Στις 11 Δεκεμβρίου του 1936 ο αδερφός του, Εδουάρδος Η΄, παραιτήθηκε από τον θρόνο μετά το σκάνδαλο που ακολούθησε την απόφασή του να παντρευτεί την Αμερικανίδα Μπέσσι Ουώλλις Γουόρφιλντ Σίμπσον, δύο φορές διαζευγμένη. Έτσι στον θρόνο ανέβηκε ο αδελφός του Γεώργιος ΣΤ΄. 

Την Ημέρα του Πατέρα τίμησαν μέσα από τα social media και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ειδικότερα στην επίσημη σελίδα του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα στο Instagram έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες του γιου της βασίλισσας μαζί με τα παιδιά του, πρίγκιπες Χάρι και Ουλίαμ.

Σε δύτερο post βλέπουμε την Δούκισσα της Κορνουάλης μαζί με τον πατέρα της, καθώς και τον Κάρολο μαζί με τον δικό του, πρίγκιπα Φίλιππο.

«Ευχόμαστε καλή Ημέρα του Πατέρα σε όλους τους μπαμπάδε και παπούδες» διαβάζουμε σε ανάλογο post που έχει γίνει στην επίσημη σελίδα της Kate Middleton Και του Δούκα του Κέιμπριτζ στο Instagram.

Στην φωτογραφία ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ποζάρει με τα τρία τους παιδιά, τον 8χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλον και τον 4χρονο πρίκιπα Λούις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ