Μαρία Πρωτόπαππα σε σπάνια συνέντευξη: Έχω μεγαλώσει, δεν φαίνομαι σαν παιδάκι - Οι γονείς μου, ο αδελφός μου

Μίλησε για τη σελίδα που γύρισε στα 47, τη «Μαρίνα» του «Σασμού», την υπόθεση του Κώστα Κωστόπουλου και την στιγμή που κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της.

Η Μαρία Πρωτόπαππα μίλησε για τη ζωή της, το θέατρο και την απόφασή της να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.

«Ήθελα να γίνω γιατρός άλλα δεν έδωσα εξετάσεις, έστριψα πριν την τελική ευθεία, γιατί δεν μπορούσα να το συνδυάσω με το θέατρο. Μεγαλώνοντας νιώθω πολύ καλύτερα μέσα μου από το πως ένιωθα όταν ήμουν 20, 25 η 30, είμαι πολύ πιο ευτυχισμένη, γιατί έχω τα μέσα να κάνω όσα επιθυμώ.

Ανακάλυψα συναισθήματα που ήθελα να νιώσω και να ζήσω, ξεφυτρώνουμε σαν άνθη που ανοίγουμε, ωριμάζουμε μαραινόμαστε και πέφτουμε. Σε κάποιους τομείς είμαι στην άνθιση, σε άλλους λίγο πριν την πτώση. Όταν αναγνωρίζεις στα 40 τις πρώτες ρυτίδες λες ότι θα γυρίσω σελίδα. Η τελευταία σελίδα που γύρισα ήταν στα 47-48 μου, που ήταν πολύ βαρβάτη, γιατί συντελέστηκε και μία μεγάλη εσωτερική αλλαγή», ανέφερε αρχικά η Μαρία Πρωτόπαππα.

«Σαφώς συνέβησαν γεγονότα στα 47 μου, άλλα έχει να κάνει με το πως επέλεξα να δω τη διαδικασία της ωρίμανσης. Έχουν παρεξηγηθεί τα πράγματα, λες «έχω μεγαλώσει» και σου λένε «όχι, μην το λες αυτό, μία χαρά είσαι!», λες και είναι κάτι κακό. Στα 47 μου, εσωτερικά, ξεκίνησα να πηγαίνω προς την ομορφιά», συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε για την οικογένειά της, αλλά και για τον ρόλο της στη σειρά που συμμετέχει.

«Δεν ήμασταν οικογένεια χωρίς προβλήματα, όμως εγώ και ο αδελφός μου είχαμε την τύχη να μεγαλώσουμε με πολύ κάλους ανθρώπους. Το σκέφτηκα πριν πω ναι στη «Μαρίνα» του «Σασμού», γιατί ήταν καθημερινό και οι ταχύτητες είναι πολύ γρήγορες. Έκανα τον «Σασμό» για λόγους τεχνικούς και φυσικά οικονομικούς.

 

 

Δεν ονειρεύομαι πράγματα για τη «Μαρίνα», ούτε ασχολούμαι μαζί της παραπάνω από αυτό που κάνω, έχει τη δίκη της διαδρομή. Δεν ταυτίζομαι με τη «μαρίνα», δε νοιάζομαι για το μέλλον της, παίρνω το υλικό και προσπαθώ να φτιάξω έναν άνθρωπο που θα τον πιστέψω», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Κώστα Κωστόπουλο που αποσύρθηκε από την σκηνοθεσία της σειράς, η Μαρία Πρωτόπαππα δήλωσε ότι, «ο Κώστας Κωστόπουλος απομακρύνθηκε μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση για να εξυπηρετήσει & να προφυλάξει τη δουλειά στο σύνολο της.

Προ αποδείξεως δεν μου αρέσει η καταδίκη, είμαι όμως κατά της βίας και οποιασδήποτε παρενόχλησης, άλλα δεν μου αρέσουν και τα λαϊκά δικαστήρια. Περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει, και ελπίζω να μην ισχύουν οι κατηγορίες εναντίον του Κώστα Κωστόπουλου. Δεν έχω τηλεόραση από τη στιγμή που έσκασε η κρίση στην Ελλάδα & ο αποκωδικοποιητής που μου χάρισε ένας φίλος δεν δούλεψε, “σημάδι» είπα”».

Για τον ρόλο της στον «Φιλοκτήτη», η ηθοποιός επεσήμανε πως, «αποφάσισα να υποδυθώ τον «Οδυσσέα» στο «Φιλοκτήτη» γιατί είμαι ευτυχισμένη εδώ που είμαι, στη ζωή που ζω, δεν με τρώει να κάνω ταξίδια. Ο Οδυσσέας δεν είναι ο κεντρικός ήρωας, είναι καταλυτής. Οι ήρωες είναι ο Νεοπτόλεμος (Γιώργος Αμουτζάς) & ο Φιλοκτήτης (Τάσος Νούσιας). Ο Οδυσσέας είναι ένας συμβολικός ήρωας, είναι ο τρόπος σκέψεις, η νοοτροπία “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” ή αντί για τη βία μπορείς να φτιάξεις μία στρατηγική».

Τέλος, η Μαρία Πρωτόπαππα αναφέρθηκε σε ένα άσχημο περιστατικό που βίωσε.

«Ένιωσα ότι είχα έρθει αντιμέτωπη με το θάνατο κάποια στιγμή στη ζωή μου, ένιωσα ότι κινδύνευσα πάρα πολύ, δεν έπαθα όμως ατύχημα. Κινδύνευσα πάρα πολύ σε μία συνθήκη, στην οποία δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα λυθεί εκείνο το πρόβλημα, άλλα τελικά ήμουν τυχερή και λύθηκε. Ήταν μία άτυχη στιγμή που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ατύχημα, ένιωσα μέσα μου ότι θα μπορούσα να χάσω τη ζωή μου τόσο εύκολα, γρήγορα & άπλα», κατέληξε μιλώντας για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ