Επιτέλους ο Πρίγκιπας Αλβέρτος φιλάει την Πριγκίπισσα Σαρλίν με πάθος - Οι φωτό που έκαναν τον γύρο του κόσμου

Ο Αλβέρτος, η Σαρλίν και τα δίδυμα, πήγαν ταξίδι στην Νορβηγία... 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό εμφανίστηκαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ καθώς έφτασαν στο Όσλο χθες το βράδυ.

Οι βασιλείς του Μονακό ταξίδεψαν στη Νορβηγία για να παρευρεθούν στα εγκαίνια της έκθεσης Sailing the Sea of Science στο Frammuseum στο Όσλο, όπου τους υποδέχθηκε ο πρίγκιπας Haakon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello Monaco magazine (@hello_monaco)

 

Η Σαρλίν, 44 ετών, και ο Αλβέρτος, 64 ετών, που έδειχναν πολύ άνετοι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, συνοδεύονταν από τα δίδυμα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα. 

 

 

Το ταξίδι αυτό αποτελεί μέρος της επανένταξης της Σαρλίν στη δημόσια ζωή μετά από ένα σχεδόν ετήσιο διάλειμμα... 

 

 

Πρόσφατα επέστρεψε στο Μονακό μετά από 10μηνη απουσία στην πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, και τον περασμένο μήνα εθεάθη με τα παιδιά και τον σύζυγό της για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο, αφού πέρασε αρκετό καιρό σε κέντρο θεραπείας λόγω συναισθηματικής "εξάντλησης", αναφέρει η Daily Mail.

 

 

 

 

 

 

Η μητέρα δύο παιδιών φόρεσε ένα μαύρο γυναικείο κοστούμι για την περίσταση και έδειχνε πολύ κεφάτη.  Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια.

Επέλεξε ένα φυσικό μακιγιάζ, με σκιά ματιών σε γήινο τόνο, λίγη μάσκαρα και ροζ lip gloss . Μάλιστα το ζευγάρι έδωσε και παθιασμένο φιλί, βάζοντας φρένο στις φήμες που τους θέλουν να βρίσκονται στα μαχαίρια... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ