Ερέτρια - ξαφνικός θάνατος για 13χρονο ποδοσφαιριστή - συγκινεί ο γιατρός: «1,5 ώρα κάναμε ΚΑΡΠΑ για να τον σώσουμε…» (φωτό & βίντεο)

«Αγόρι μου γλυκό, Γιαννάκη μας, παιδί μας»

Την τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή (24/6) δεκατριάχρονος, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα σε τουρνουά του Γυμνού στην Ερέτρια. 

Το παιδί λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του αγώνα και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με άμεση χρήση απινιδωτή, διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Αλιβερίου, όπου κατέληξε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που έγινε στο  στο Facebook της Αθλητικής Ακαδημία Ερέτριας ο 13χρονος , ήταν παίκτης των ομάδων υποδομής του ΠΑΟ Ρουφ, που είχαν πάει στην Εύβοια για το καλοκαιρινό τουρνουά..

Η ομάδα του 13χρονο Γιάννη, ο ΠΑΟ Ρουφ, τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα στο Facebook που σπαράζει καρδιές: «Αγόρι μου γλυκό, Γιαννάκη μας, παιδί μας, με βαριά θλίψη ανακοινώνουμε ότι έφυγες από κοντά μας.Στις 24/6 ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ποδοσφαιριστής των ακαδημιών μας στην Κ 14 έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων βυθίζοντας την οικογένεια του και το σωματείο μας ΠΑΟ ΡΟΥΦ σε απέραντη θλίψη.

 Οι γιατροί του γηπέδου και ιδιαιτερα η ομάδα των γιατρών στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ έκαναν τα αδύνατα δυνατά χωρίς να καταφέρουν να επαναφέρουν τον άτυχο Γιάννη.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του». 

«Λόγω του τραγικού συμβάντος πού έγινε στο γήπεδο της Γυμνού, που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή ένα νέο παιδί, της ομάδας του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, και στην ομάδα του», αναφέρεται στο post.

Ο Γιώργος Ζέρβας, ένας από τους γιατρούς που προσπάθησε να σώσει το άτυχο παιδί, έγραψε από πλευράς του σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook:

«Με τους συναδέλφους μου σήμερα ζήσαμε μια πρωτόγνωρη, δυσάρεστη εμπειρία… Μετά από μιάμιση ώρα ΚΑΡΠΑ δυστυχώς δεν καταφέραμε να επαναφέρουμε στη ζωή έναν 13 χρόνο αθλητή… Ένα παιδί που είχε όλη τη ζωή μπροστά του… Καταλαβαίνουμε ό,τι μπροστά στη αξία της ανθρώπινης ζωής όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες… Ειδικά στον δύσκολο καιρό της πανδημίας, συνεχίζουμε όλες μας τις δραστηριότητες, δίνοντας έμφαση στον τακτικό και σχολαστικό προληπτικό έλεγχο!!!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ