Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκεφτούμε περισσότερο & να οργανώσουμε την πορεία της δράσης μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή το πρωί φέρνοντας την επικοινωνία και τις επαφές σε πρώτη διάταξη και την απόκτηση χρήσιμων πληροφοριών τον σημαντικό στόχο της ημέρας. Η σύνοδος αυτή μπορεί να μας κάνει λίγο πιο παρορμητικούς και ανυπόμονους στη σκέψη και τη δράση μας, καθώς βιαζόμαστε να προχωρήσουμε μπροστά με νέες ιδέες, σχέδια και πλάνα.

Όμως είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να αποφύγουμε, αν δεν θέλουμε να υποφέρουμε στο μέλλον από τις συνέπειες της βιασύνης μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα έρχεται με σχετικά θετικές όψεις για σας και ίσως το μόνο που μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο είναι στα θέματα επικοινωνίας ή μετακινήσεων, καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή δημιουργεί βιασύνη, εκνευρισμούς ή και απρόοπτα μέσα στη μέρα και πρέπει να είστε αρκετά ευέλικτοι για να τα αντιμετωπίσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα έρχεται με αρκετή πίεση σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα ή τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά και με έμφαση στην οικονομία. Τώρα αν πρέπει να κάνετε οικονομία δυνάμεων και ενέργειας και να μην τη σπαταλάτε σε πράγματα και ανθρώπους που δεν σας ενδιαφέρουν, ή οικονομία στα χρήματα που ξοδεύετε, θα το αποφασίσετε εσείς. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή την περίοδο πρώτα θα πρέπει να βάζετε τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα και κυρίως αυτές της φυσικής κατάστασης και υγείας και όλα τα υπόλοιπα έπονται. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας και με απαιτήσεις όπως καταλαβαίνετε αγαπητοί μου Δίδυμοι τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Όμως χρειάζεται να βρίσκετε μέσα σε όλα αυτά που έχετε να κάνετε και λίγο χρόνο για σας για να ξεκουράζετε το μυαλό σας από την πίεση και την εντατική προσπάθεια και σκέψη. Η σύνοδος Σελήνης-Ερμή στο ζώδιο σας στρέφει την προσοχή σας στους συνεργάτες, τις επαφές για δουλειά και μπορεί το πρόγραμμα σας να είναι ιδιαίτερα έντονο. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ