Θεσσαλονίκη: Ο Τράπερ Saint είναι ο 27χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό 16χρονης σε αυτοκίνητο (φωτό)

Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα

Ο ράπερ «Saint» (aka Πέτρος Δήμου) είναι ο 27χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 16χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 27χρονου  ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου,  δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

astynomia.gr

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

astynomia.gr

Ο τράπερ είχε απασχολήσει τα μέσα και τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, όταν γύρισε βίντεο κλιπ σε δρόμους της Θεσσαλονίκης ενώ ήταν ακόμα σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη του 27χρονου

Συνελήφθη σήμερα (08-06-2022), έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της παράνομης κατακράτησης και της παράνομης βίας.

Προηγήθηκε καταγγελία 16χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς, απογευματινές ώρες χθες (07-06-2022), στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, με χρήση σωματικής βίας την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ