Κώστας Τουρνάς: Έζησα πολλά χρόνια με φίλους που ήταν ομοφυλόφιλοι - Κάποιες σκηνές με σόκαραν! (βίντεο)

«Αυτό για εμένα είναι σοκ...»

Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια, βρέθηκε το βράσδυ της Πέμπτης 29/6 ο Κώστας Τουρνάς, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. 

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Τρίπολη, τα πρώτα του βήματα στη μουσική, καθώς και για τους αγαπημένους του Poll.

 

 

Εξομολογήθηκε μάλιστα, πως είχε προσαχθεί από την ειδική επιτροπή λογοκρισίας, αμέσως μετά τη σύνθεση του τραγουδιού «Ήλιε μου», κατά την περίοδο της δικτατορίας, κομμάτι που τραγούδησε και στο κλείσιμο της εκπομπής.

 

 

Ο Κώστας Τουρνάς σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της μουσικής και την νέα γενιά τραγουδιστών  που έρχονται και εξήγησε γιατί το κύμα της τραπ σκηνής τον ανησυχεί ιδιαίτερα.

Παράλληλα, περιέγραψε ακόμα ένα απίστευτο σκηνικό, με τον Γιώργο Μαρίνο στη σκηνή και τη μητέρα του στις πρώτες θέσεις, μια συγκινητική στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ του!

 

 

«Έζησα πολλά χρόνια με φίλους μου, που ήταν ομοφυλόφιλοι κι υπήρξαν κάποιες σκηνές οι οποίες με σόκαραν για την κοινωνική τους πλευρά και τι βιώνει ο καθένας μόνος του. Μια εικόνα που δεν ξεχνώ ποτέ ήταν όταν η μητέρα του Γιώργου Μαρίνου ήταν πρώτο τραπέζι. Πάντα ερχόταν σε μία παράσταση η μητέρα του κι ο πατέρας του» ανέφερε ο Κώστας Τουρνάς.

«Ο Γιώργος έλεγε τότε μια εξαιρετική μπαλάντα, όπου ανάμεσα σε άλλα έλεγε να είχα κι εγώ τη δική μου την αγάπη. Μιλώντας για την έλλειψη συντροφικότητας, ταιριού κι αγάπης. Επειδή ήταν εξαιρετική μπαλάντα μπορούσες να μπεις μέσα σε αυτό συναισθηματικά. Πολλές φορές κοιτούσαμε από την κουίντα τον Γιώργο, τους συναδέλφους, το κοινό και τις αντιδράσεις. Κοιτάζω από την κουίντα τη μητέρα του Γιώργου, η οποία ήταν ανέκφραστη, αλλά ήταν μούσκεμα κι έτρεχαν τα μάτια της. Αυτό για εμένα είναι σοκ. Σαν να της συμβαίνει κάτι και να τη θλίβει» εξομολογήθηκε ο Κώστας Τουρνάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ