Δείχνω το πρόσωπό μου, λέει, η Βρετανίδα που φέρεται να βιάστηκε από τον πατέρα της, στην Κρήτη - Μάλλον είμαι έγκυος -

Τι είπε  η Βρετανίδα τουρίστρια που φέρεται να βιάστηκε από τον πατέρα της... 

Μια Βρετανίδα, της οποίας ο πατέρας κατηγορείται ότι τη βίασε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη, υποστηρίζει ακράδαντα πως δεν είναι αυτός ο δράστης και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

Η Tammi Forsythe είπε ότι ο πραγματικός βιαστής της είναι ακόμα εκεί έξω, ενώ ο πατέρας της μαραζώνει σε ελληνική φυλακή κατηγορούμενος για την αρρωστημένη σεξουαλική επίθεση εναντίον της.

Ξαναζώντας την τρομακτική εμπειρία της, το πώς την έσυραν από ένα σοκάκι σε έναν θάμνο τις πρώτες πρωινές ώρες, η 33χρονη Τάμι, μητέρα τεσσάρων παιδιών, λέει ότι αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το όνομά της ώστε η Eλληνική Aστυνομία να πιάσει τον πραγματικό βιαστή -και αποκαλύπτει τους φόβους της πως μπορεί να είναι έγκυος από τον επιτιθέμενο.

Μιλώντας αποκλειστικά στη MailOnline, η Tammi αναφέρει: "Δεν είναι εύκολο για μένα να βγω δημόσια ως θύμα βιασμού, αλλά ο κόσμος πρέπει να μάθει πώς υποφέρουμε εγώ και ο πατέρας μου.

ίναι 100% αθώος, δεν με βίασε. Η ελληνική αστυνομία μας φέρθηκε απαράδεκτα.

Και πρόσθεσε: «Η αστυνομία αποφάσισε από την αρχή ότι ο πατέρας μου ήταν ένοχος και δεν έκανε τίποτα για να βρει τον πραγματικό βιαστή. Ήρθε η ώρα να μιλήσω για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Daily Mail

Ο κ. Forsythe συνελήφθη στις 11 Ιουνίου, δύο ημέρες αφότου η Tammi κατήγγειλε ότι βιάστηκε ενώ βρισκόταν μαζί του στην Κρήτη. 

Αυτή τη στιγμή κρατείται σε φυλακή στην πόλη της Τρίπολης και αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ