Μαμά - κόρη, δεν τις ξεχωρίζεις! Ποια είναι η 45χρονη Joleen & ποια η 22χρονη Meilani; Απίστευτο! (φωτό & βίντεο)

Έχουν «τρελάνει» τα social media!

Στα «χαρτιά» η 45χρονη Αμερικανίδα Joleen Diaz είναι μια «κλασική» ανύπαντρη μαμά, ωστόσο έχει καταφέρει να τους αφήσει όλους άφωνους!

Ο λόγος είναι ότι όταν την βλέπεις μαζί με την 22χρονη Meilani δεν μπορείς να καταλάβεις ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη.

Η Diaz είναι δασκάλα και διασημότητα στα social media, με τον λογαριασμό της στο Instagram να μετρά  660.000 followers. Είναι επίσης γνωστή στο διαδίκτυο ώς η «πιο καυτή μαμά στον κόσμο», ενώ έχει και κανάλι στο Youtube.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by meilani (@meilanikalei)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

 

Η ίδια διδάσκει στο τοπικό δημοτικό σχολείο στην Νότια Καλιφόρνια και της αρέσει να περνά τον ελεύθερό της χρόνο μαζί με την οικογένειά της και τα σκυλάκια της.

Σύμφωνα με το legit.ng η δημοτικότητά της άρχισε να αυξάνεται  το 2013, οπότε και δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με την κόρη της.  

Όταν η τελευταία μεγάλωσε και έγινε γνωστή στο Instagram, οι θαυμαστές τους νόμιζαν ότι ήταν αδερφές λόγω της εξωτερικής εμφάνισης της μαμάς, η οποία αν και 24 χρόνια μεγαλύτερη μοιάζει σαν να είναι συνομήλικη! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

 

«Πάντα ακολουθούσα έναν υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής. Σπάνια πίνω αλκοόλ, ξεκουράζομαι πολύ και έχω ισορροπημένη διατροφή» είχε πει για το «μυστικό» της νεότητάς της η 45χρονη ενώ για την επιδερμίδα και το πρόσωπό της είχε αναφέρει: «Το περιποιούμαι με ευλάβεια καθημερινά, πλένω το πρόσωπό μου το πρωί και πριν κοιμηθώ».

Η Jollen γέννησε την Meilani Parks όταν ήταν 24 ετών και οι δύο τους είναι αχώριστες, ποζάροντας συχνά μαζί στα social media. Ακόμα μαζί με τον πρώην άντρα της - τα στοιχεία του οποίου δεν είναι γνωστά - έοχυν ακόμα ένα παιδί τον Jordan.

 Η 22χρονη κάνει και αυτή «θραύση», όπως η μαμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει 612.000 followers στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by meilani (@meilanikalei)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by meilani (@meilanikalei)

 

Δεν υπάρχουν επαληθευμένες πληροφορίες σχετικά με την καθαρή αξία της Diaz, ωστόσο, σύμφωνα με το Famous Birthdays, η δασκάλα από την Αμερική, το 2021 είχε καθαρή περιουσία που εκτιμάται στα 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ