Θεά η Sofia Vergara! Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο - μέσα στην πισίνα, προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στον φουσκωτό ταύρο, αλλά…

Έτσι γιόρτασε την 4η Ιουλίου!

Η 4η Ιουλίου είναι εθνική γιορτή για τις ΗΠΑ που τιμούν τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας τους από τη Μεγάλη Βρετανία το 1776.

Είναι πράλληλα και μια ημέρα που έχει συνδεθεί με το καλοκαίρι και έτσι πολλοί άνθρωποι, ανάμεσά τους και διάσημα πρόσωπα, περνούν την «Independence Day» κάνοντας μπάρμπεκιου και βουτιές σε πισίνες και θάλασσες.

Κάπως έτσι το γιόρτασε και η Sofia Vergara που δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε στην πισίνα, να προσπαθεί να «ιππεύσει» έναν φουσκωτό ταύρο.

Το αποτέλεσμα ξεκαρδιστικό αφού η 49χρονη Κολομβιανή ηθοποιός, πέφτει στο νερό και στη συνέχεια, χωρίς επιτυχία, πάει να ανέβει ξανά στο σωσίβιο!

Άλλωστε η Vergara είναι γνωστή για το χιούμορ της και δεν φοβάται να «τσαλακωθεί».

Τελικά η star μάλλον εγκατέλειψε τον φουσκωτό της ταύρο, αφού σε μια δεύτερη ανάρτηση την βλέπουμε πάνω σε ένα ανάλογο σωσίβιο - δελφίνι. Αυτή τη φορά δεν φορά το λευκό ολόσωμο μαγιό της με τα κοψίματα, αλλά κανονικά τα ρούχα της.... και ελπίζουμε να μην έπεσε πάλι στην πισίνα!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ