Αραδιάζει παιδιά ο Elon Musk: Η στενή συνεργάτιδα του, του γέννησε δίδυμα - Τον ίδιο μήνα με το μωρό του από την Grimes!

O Μusk, έχει συνολικά 9 παιδιά... 

Ο Elon Musk απέκτησε αθόρυβα δίδυμα με μια σενή του συνεργάτιδα, εβδομάδες πριν καλωσορίσει το παιδί του με την τραγουδίστρια Grimes. 

Τον Νοέμβριο, ο 51χρονος CEO της Tesla, φέρεται να απέκτησε δίδυμα με την Shivon Zilis, 36 ετών, την διευθύντρια της εταιρείας Neuralink. 

Ο Μασκ και η Ζίλις κατέθεσαν αίτηση τον Απρίλιο για να αλλάξουν τα ονόματα των διδύμων προκειμένου "να έχουν το επώνυμο του πατέρα τους και να περιέχουν το επώνυμο της μητέρας τους ως μέρος του μεσαίου τους ονόματος", σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. 

Η Zilis, γεννήθηκε στο Οντάριο του Καναδά, γνώρισε τον Musk μέσω του OpenAI, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού έρευνας και ανάπτυξης τεχνητής νοημοσύνης που ίδρυσε ο Musk το 2015.. 

Σπούδασε οικονομικά και φιλοσοφία στο Γέιλ, όπου έπαιζε επίσης τερματοφύλακας στη γυναικεία ομάδα χόκεϊ επί πάγου αναφέρει η Daily Mail.

Το 2015, η Zilis συμπεριλήφθηκε στη λίστα 30 Under 30 του Forbes στην κατηγορία venture-capital και το 2017, είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία της στην Τεχνητή Νοημοσύνη στην Tesla.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ