Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η σωστή στιγμή και τα σωστά λόγια θα βοηθήσουν στην επιτυχία των στόχων σας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη μέχρι το τέλος της ημέρας θα βρίσκεται στον Σκορπιό, σε μια θέση που δεν της ταιριάζει ιδιαίτερα και δεν μας προδιαθέτει για μια ελαφριά και χαλαρή μέρα. Παρόλα αυτά, ακριβώς επειδή κι εμείς θα έχουμε τη διάθεση να πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά, θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη στον Ταύρο δημιουργώντας ένα πλαίσιο έντασης, που αφορά κυρίως στα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου, ενώ οι απογευματινές ώρες θα είναι πιο θετικές καθώς θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή στον Καρκίνο.

Αν λοιπόν έχετε μια δύσκολη συζήτηση να κάνετε ή διαπραγμάτευση προτιμήστε τις απογευματινές ώρες για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, η σωστή στιγμή και τα σωστά λόγια θα βοηθήσουν στην επιτυχία των στόχων σας για σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Απαιτητική μέχρι το τέλος της η σημερινή μέρα, μολονότι μπορεί να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα, η σημερινή μέρα προσφέρεται ιδιαίτερα από το μεσημέρι κι έπειτα κι αφού έχει ολοκληρωθεί η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη.

Αν υπάρχουν θέματα οικονομικών που σχετίζονται με την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο ή ακόμη σας κυνηγούν από το παρελθόν, μπορεί σήμερα να υπάρχει κάποια πρόοδος με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο επηρεάζεστε περισσότερο από την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που ολοκληρώνεται τις πρωινές ώρες και ίσως έχετε μεγαλύτερη εσωτερική ένταση. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται, μην παίρνετε ρίσκα σε κανέναν τομέα και μην επιτρέπετε σε κανένα να σας πιέσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα το ταξίδι της απέναντι από το ζώδιο σας δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση και αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική σχέση ερωτική ή επαγγελματική. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας, ενώ δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όταν εσείς ζητάτε κάτι από εκείνους.

Τις πρωινές ώρες, που η Σελήνη συναντά τον Άρη στο ζώδιο σας σε αντίθεση, σίγουρα θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προνοητικοί, ψύχραιμοι, αλλά και υπομονετικοί, σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας. Με κάποιο τρόπο μπορεί κάποιος να σας εκνευρίσει, ειδικά αν επιμένει στις απόψεις του. Αποφύγετε τις κακοτοπιές και επανέλθετε μια άλλη μέρα που θα είστε κι εσείς πιο ψύχραιμοι, ή έστω τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει ένα συμπαθητικό τρίγωνο με τον Ερμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, που η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό, σας απασχολούν ζητήματα των επαγγελματικών και της καθημερινότητας σας, αλλά ακριβώς επειδή θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι θέλετε να κάνετε, θα καταφέρετε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς. Η αλήθεια είναι ότι έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες τον τελευταίο καιρό και η πίεση που νιώθετε να είστε παραγωγικοί και να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες γίνεται μέρα με τη μέρα και πιο έντονη.

Τις πρωινές ώρες η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να σας φέρει σε ένα όριο αντοχών και να μην ανεχθείτε κάποια συμπεριφορά. Η συμβουλή μου είναι να αξιοποιήσετε την όψη αυτή παραγωγικά, είτε κάνοντας κάποιες κοπιαστικές δουλειές είτε ακόμη να ξεδώσετε την ένταση της ημέρας με γυμναστική. Σαφώς καλύτερη διέξοδος από το να μαλώσετε με όλους στη δουλειά.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ