Η Sofia Vergara 50άρησε: Δείπνο, πικ-νικ & πάρτι! Ο 30χρονος γιος της, η τούρτα - τσάντα γεμάτη χρήματα (φωτό & βίντεο)

Το γιόρτασε με το παραπάνω!

Τα 50ά της γενέθλια γιόρτασε στις 10 Ιουλίου η Sofia Vergara.

Η ηθοποιός από την Κολομβία, η οποία είναι γνωστή για το χιούμορ και το λατίνικο ταμπεραμέντο της, έχει δημοσιεύσει στην σελίδα της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι, αλλά και από το δείπνο που προηγήθηκε.

Ειδικότερα η Vergara, μια ημέρα πριν τα γενέθλιά της, απόλαυσε μαζί με την οικογένειά της, ένα γεύμα δίπλα στην πισίνα, στο Tower Bar του Λος Άντζελες. 

Ανάμεσα στους παρευρισκόενους ήταν φυσικά ο σύζυγός της Joe Manganiello, η 29χρονη ανιψιά της, Claudia Vergara και ο 30χρονος γιος της Manolo Gonzalez, τον οποίο η ηθοποιός έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Joe Gonzalez.

Photo: Instragram

Περιττό να πούμε ότι την ίδια μέρα γιόρτασε και τα γενέθλια της σκυλίτσας της, της Bubbles, η οοποία έκλεισε τα 9 της χρόνια! 

Και τα γλέντια δεν σταμάτησαν εκεί, αφού αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της έκαναν και birthday picnic

Τέλος ήρθε και το επίσημο πάρτι με την Vergara να φορά ένα κίτρινο φόρεμα που τόνιζε το μπούστο της και να ποζάρει μαζί με τους καλεσμένους της.

Όσο για τις τούρτες μετρήσαμε σίγουρα τρεις: μια λευκή, μία μπλε με μια παιδική της φωτογραφία επάνω και μία που ήταν σαν τσάντα Louis Vuitton γεμάτη με χρήματα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ