Όταν η Cameron Diaz έγινε κατά λάθος… βαποράκι: «Νομίζω πως μετέφερα ναρκωτικά στο Μαρόκο…» (βίντεο)

Η ιστορία από τα 90ς!

Η Cameron Diaz μπορεί να είχε εμπλακεί σε κάποια... παράνομη δραστηριότητα πριν αποκτήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, στο πλευρό του Jim Carrey, στην ταινία «The Mask»!

Ειδικότερα όπως αναφέρει το nypost.com, η 49χρονη ηθοποιός, μιλώντας στο podcast «Second Life», αποκάλυψε ότι της συνέβη ένα μάλλον απροσδόκητο περιστατικό σε ταξίδι που είχε κάνει παλιά στο Μαρόκο.

Η Diaz στις αρχές του 1990 μάζεψε αρκετά χρήματα και μετακόμισε στο Παρίσι με την ελπίδα να ξεκινήσει καριέρα μόντελινγκ. Η ίδια, ωστόσο είπε στη συνέντευξή της ότι τα έβγαζε δύσκολα πέρα.

EPA FILE via ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Μάζεψα αρκετά χρήματα, έτσι μπόρεσα να μετακομίσω στο Παρίσι και να αποκτήσω ένα διαμέρισμα, το οποίο μοιράστηκα με μια κοπέλα που εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου. Ωστόσο, ήμουν εκεί έναν ολόκληρο χρόνο και δεν μπόρεσα να δουλέψω μια μέρα. Δεν μπορούσα να κλείσω δουλειά, για να βγάλω τα προς το ζην» ανέφερε.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μετά έπιασα μια δουλειά, αλλά, πραγματικά, νομίζω ότι ήμουν ένα βαποράκι που μετέφερε ναρκωτικά στο Μαρόκο - μα τω Θεό».

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Diaz  ισχυρίστηκε ότι της έδωσαν μια κλειδωμένη βαλίτσα που μετέφερε τα «κοστούμια» της, αλλά άρχισε να μαντεύει το περιεχόμενό της μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο, κάτι που της προκάλεσε πανικό. 

«Το ότι ήμουν ένα ξανθό κορίτσι, με γαλάζια μάτια ήταν από μόνο του επικίνδυνο στο Μαρόκο. Ακόμα ήταν δεκαετία του '90, φορούσα σκισμένα τζιν και μπότες πλατφόρμα με τα μαλλιά μου κάτω... κάτι τέτοιο για το Μαρόκο είναι φοβερό» ανέφερε.

Στη συνέχεια η 49χρονη απευθύνθηκε στην αστυνομία λέγοντάς τους: «Δεν ξέρω, δεν είναι δικό μου, δεν έχω ιδέα ποιανού είναι». Όπως εξήγησε στη συνέντευξή της η Diaz τελικά , της επέτρεψαν να φύγει και να αφήσει τη βαλίτσα στη Γαλλία, λίγο πριν αναχωρήσει για Μαρόκο.

Η ηθοποιός, που εγκατέλειψε πριν λίγα χρόνια το σινεμά, μετά από μια επιτυχημένη καριέρα, επιστρέφει τώρα στη νέα ταινία του Netflix «Back in Action», όπου πρωταγωνιστεί με τον Jamie Foxx.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ