Ο μεγάλος έρωτας της 53χρονης Renee Zellweger για τον Ant Anstead - αγκαλιές, φιλιά και ποδόσφαιρο μαζί (φωτό & βίντεο)

Ίσως η τύχη της στον έρωτα να αλλάξει με τον Ant Anstead!

Η Renee Zellweger χαμογελά και πάλι, αφού εδώ και ένα σχεδόν χρόνο έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Ant Anstead.

Η 53χρονη ηθοποιός γνώρισε τον τηλεοπτικό παρουσιαστή στα γυρίσματα ενός επεισοδίου της νέας εκπομπής του Discovery+, «Celebrity IOU Joyrid» και το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει τον Ιούνιο του περασμένου έτους. 

Ο Ant - ο οποίος έχει τρία παιδιά και μετρά ήδη δύο πρώην συζύγους - έχει κάνει εδώ και καιρό «Instagram official» τον δεσμό τους δημοσιεύοντας στην σελίδα του κοινές τους φωτογραφίες.

Ακόμα, όσο είναι μαζί ο φακός τους έχει αποθανατίσει σε τρυφερές στιγμές: Βόλτες αγκαλιές και φιλιά στο στόμα!

Η Zellweger είναι πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της και προσφατα εθεάθη σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου που έπαιζε ο καλός της. Η Ηθοποιός υποστήριξε τον σύντροφό της και έδειξε παράλληλα τις ικανότητές της στο μπάσκετ, αφού οι φωτογράφοι την «τσάκωσαν» να παίζει με μια μπάλα.

Η Rene καθόταν στη σκιά με τον Ant να κάνει ένα  γρήγορο διάλειμμα από το ματς, για να πάει να την δει. Στη συνέχεια έτρεξε πίσω στο γήπεδο και η star του Hollywood του χαμογέλασε από μακριά. 

Το ζευγάρι μοιράζεται ένα σπίτι στην περιοχή του Orange County, ενώ μια πηγή είχε πει πέρυσι στο People αναφορικά με τον δεσμό τους: «Η Rene βασικά ζει στη Λαγκούνα Μπιτς με τον Ant και φαίνεται να λατρεύει τη νέα της ζωή κοντά στην παραλία».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @reneezellwegerscap

Μια άλλη πηγή είχε πει ότι στο ίδιο μέσο ότι: «Υπάρχει τόσο πολύς σεβασμός μεταξύ τους. Περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί όταν δεν εργάζονται. Συμπαθούν πραγματικά ο ένας τον άλλον, πέρα από την ρομαντική έλξη. Η σχέση τους είναι σοβαρή».

Η αλήθεια είναι ότι η ερωτική ζωή της Zellweger δεν ήταν «ρόδινη» και παραπέμπει μάλλον στον περήφιμο ρόλο της ως «Bridget Jones». Βλέπετε μετρά έναν υπερβολικά σύντομο γάμο - μιλάμε μόλις για λίγους μήνες - και ορισμένες σχέσεις με διάσημα πρόσωπα, όπως  ο George Clooney, ο Bradley Cooper αλλά και ο Jim Carrey, οι οποίες δεν ευδοκίμησαν.

Δείτε επίσης: Ρενέ Ζελβέγκερ: Η πραγματική ζωή της Bridget Jones - Δεν οδήγησαν σε γάμο οι δεσμοί με George Clooney, Bradley Cooper, Doyle Bramhall (φωτό & βίντεο)

 

Ποιος ξέρει, ίσως η τύχη της να αλλάξει με τον Ant Anstead και να την δούμε να σπάει την «γκίνια» και να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ