Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο επικός διάλογος με μικρή θαυμάστριά της - «Κουνιέται το δόντι μου - Όταν θα κουνιέται η καρδιά…» (βίντεο)

Τα παιδιά έτραξαν στη σκηνή!

Καλοκαιρινή περιοδεία για την Νατάσα Θεοδωρίδου που ενώνει την φωνή της με την Μαρινέλλα και τον Κώστα Καραφώτη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια χάρισε μοναδικές στιγμές στο κοινό της και στο Instagram της έχει αναρτήσει βίντεο από τις συναυλίες που έδωσε σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Σε ένα από αυτά βλέπουμε - η μάλλον ακούμε - και την θεϊκή απάντηση που έδωσε σε μια μικρή θαυμάστριά της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν πάνω στην σκηνή του Ανοιχτού Θεάτρου Γαβαλιώτισσας, στην Έδεσσα και συνομιλούσε με τα κοριτσάκια που είχαν ξετρελαθεί με το φούξια φόρεμά της.

Τα παιδάκια ανεβηκαν με την σειρά τους, στην σκηνή και ένα από αυτά της είπε ότι κουνιέται το δοντάκι της. «Μου κουνιέται το δόντι λέει το μωρό» αναφέρει η τραγουδίστρια για να συμπληρώσει:

«Για καθίστε γιατί μετά θα κουνιέται η καρδιά, τώρα κουνιούνται τα δόντια, σε καλό δρόμο είστε. Όταν θα κουνιέται η καρδιά θα είναι τα δύσκολα, τώρα είναι ωραία». 

Δείτε το βίντεο με τον διάλογο

Στο post η Νατάσα Θεοδωρίδου έγραψε: «Εχθές στην Έδεσσα είχα την πιο ζεστή παρέα..τα παιδιά…με αγκάλιαζαν μου έλεγαν όμορφα αγνά λόγια..τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου και με την αγάπη μας αυτό το μέλλον θα είναι φωτεινό…μικροί μου φίλοι μου δώσατε ενέργεια και δύναμη να συνεχίσω..σας αγαπάω…❤️».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ