Τα κορίτσια μας με μαγιό! Από την Ζέτα και την Μαίρη... Εώς την Ηλιάνα και την Αθηνά (φωτό)

Οι πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις!

Το καλοκαίρι έχει μπεί για τα καλά και οι Ελληνίδες celebrities ξεκίνησαν δυναμικά τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά.

Φορώντας μόνο το μαγιό τους και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, ποζάρουν αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα σώματά τους στην παραλία, με τα social media να παίρνουν φωτιά από αντιδράσεις!

Η Ζέτα Δούκα, Αθηνά Οικονομάκου, Μαίρη Συνατσάκη, Έλενα Χριστοπούλου, Μαρία Ναυπλιώτου, Τόνια Σωτηροπούλου και Κατερίνα Καινούργιου είναι μόνο μερικές από τις διάσημες της ελληνικής showbiz που φόρεσαν τα μαγιό τους έτοιμες για βουτιές και μοιράστηκαν με τους followers τους υπέροχες φωτογραφίες.

"Να ήταν καλοκαίρι όλη η ζωή μας", έγραψε η Ζέτα Δούκα στην λεζάντα της φωτογραφίας της.

 

 

Η Αθηνά Οικονομάκου με την σειρά της, αναδεικνύει το υπέροχο σώμα της μέσα απο καλοκαιρινές φωτογραφίες, γεμάτες νάζι!

 

 

Η Μαίρη Συνατσάκη, ποζάρει με ένα υπέροχο μπικίνι στον φακό του φωτογράφου Νίκου Ζήκου.

 

 

Η Έλενα Χριστοπούλου, φορώντας ένα μπλέ ολόσωμο μαγιό, μοιράζεται ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές της στα υπέροχα Κουφονήσια.

 

 

Το μοντέλο Ηλιάννα Παπαγεωργίου ποζάρει ανέμελα, μοιράζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που επιδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της.

 

 

 

 

Η αγαπημένη μας Μαρία Ναυπλιώτου, ποζάρει στο νησί της Αστυπάλαιας, ανυπομονώντας να έρθει το Σαββατοκύριακο για να εξορμήσει στις παραλίες. "Πόσο μακριά ακόμη είναι το Σαββατοκύριακο;;;;;", γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας της.

 

 

"Καλοκαίρι, ηλιοβασίλεμα χωρίς φίλτρο, ένα χαρούμενο σκυλί και το αγαπημλενο μου τραγούδι",  γράφει η Τόνια Σωτηροπούλου, ποζάροντας με ένα μπλέ μπικίνι.

 

 

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου έχει ήδη "αναστατώσει" τους followers της με τις νέες της φωτογραφίες στην παραλία, στις οποίες μοιάζει πιο καυτή από ποτέ!

 

Φυσικά, μπορούμε να αντλήσουμε αρκετές ιδέες από τα υπέροχα μαγιό που τα κορίτσια επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ