Η Μαρία Ναυπλιώτου σε μια φωτό που τράβηξε η 6χρονη Θάλεια, η κόρη της κολλητής της Ζέτας Δούκα - «το αστέρι μου»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram έκανε η Μαρία Ναυπλιώτου, με αφορμή τα γενέθλιά της που ήταν την Κυριακή (19/6).

Ειδικότερα η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της την οποία τράβηξε η κόρη της αγαπημένης της φίλης Ζέτα Δούκα και του Μιχάλη Χατζηαντωνά.

Η Ναυπλιώτου πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με την 6χρονη Θάλεια να είναι πίσω από την κάμερα!

«Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξε η Θάλεια. Το αστέρι μου. Ετών 6. Γι’ αυτό και είναι η πιο αγαπημένη μου από τα χθεσινά μου γενέθλια.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές. Η αγάπη σας και η θετική σας ενέργεια με συντρόφευσε όλη την ημέρα. Όσο μεγαλώνω αυτό που έχει σημασία είναι η ζεστασιά και η καλοσύνη των ανθρώπων.

Η καλή τους κουβέντα και η παρουσία τους. Σας εύχομαι λοιπόν μέσα από την καρδιά μου, αυτά που επιθυμώ για τους ανθρώπους που αγαπώ και για μένα. Υγεία και να υπάρχουν πάντα λόγοι να χαμογελάτε. Κι αν δεν υπάρχουν να τους σκαρφιζόμαστε. Σας φιλώ και σας στέλνω μια μεγααααααααλη αγκαλιά» έγραψε στην ανάρτησή της.

Χρόνια πολλά στην κολλητή της είπε μέσα από το Instagram και η Ζέτα Δούκα η οποία και μοιράστηκε κοινές τους φωτογραφίες και βίντεο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Η μαμά της μικρής Θάλειας έγραψε στο post της: «Σήμερα έχει γενέθλια το κορίτσι μου, η ΦΙΛΗ μου, η συνοδοιπόρισσα μου στα εύκολα και τα δύσκολα, η συμβουλάτορας μου, η φωνή της λογικής μου, η «μέσα σε όλα» τα γέλια και τα κλάματα, η πιο όμορφη και ταλαντούχα γυναίκα που γνωρίζω, η Μαρία μου!

Να είναι γερή, δυνατή και ευτυχισμένη πάντοτε! Σ αγαπώ ως το άπειρο Παρκουρίστριά μου!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ