Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αισθήματα και χρήματα στο προσκήνιο λοιπόν και η ψυχολογία μας θα είναι σε φάση γιο-γιο

Αναλυτικά οι προβλέψεις ...

Το ξεκίνημα της τελευταίας εβδομάδας του Ιουλίου χαρακτηρίζεται κυρίως από το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Δία στον Κριό. Αισθήματα και χρήματα στο προσκήνιο λοιπόν και η ψυχολογία μας θα είναι σε φάση γιο-γιο, αν θυμάστε το παιδικό παιχνίδι.

Σήμερα Δευτέρα η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αλλά θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας αρκετές ώρες, από τις 11:14 το πρωί μέχρι τις 20:54 το βράδυ που θα περάσει στον Καρκίνο.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος της Δευτέρας και σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, ενώ βγαίνετε προς τα έξω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο αποφασισμένοι να επιτύχετε τους στόχους σας. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι καλοβλέπουν όλοι τη δυναμική σας προσέγγιση απέναντι στα πράγματα, ή ότι αρέσει κιόλας ειδικά σε αυτούς που θα ήθελαν να είναι στη θέση σας ή σας ζηλεύουν για κάποιο λόγο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα βρίσκεται στους Διδύμους και μάλιστα σε φάση κενής πορείας για πολλές ώρες, μέχρι τις 20:54 που θα περάσει στον Καρκίνο μέσα στον τομέα των οικονομικών για το δικό σας ωροσκόπιο, και ενδεχομένως να σας απασχολήσουν περισσότερο τα διαδικαστικά ζητήματα των οικονομικών και των επαγγελματικών στην καθημερινότητα σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και μάλιστα για πολλές ώρες σε φάση κενής πορείας, κάνοντας τη Δευτέρα μια αρκετά κουραστική και απαιτητική μέρα για σας, που όμως έχετε πάνω σας στραμμένα όλα τα φώτα! Πάντα η Σελήνη στο ζώδιο μας μάς φέρνει σε θέση πρωταγωνιστή, αλλά αυτό συνοδεύεται κι από άγχος.

Η κυρίαρχη όψη σήμερα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, σας κάνει αρκετά γενναιόδωρους απέναντι στους άλλους, είτε είναι οι φίλοι είτε οι συνεργάτες σας, γι’ αυτό προσέξτε ιδιαίτερα πώς διαχειρίζεστε τα χρήματα σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ