Πριγκιπόπουλα - μανεκέν: Τα γλυκούλικα παιδιά της Tatiana Casiraghi ποζάρουν με τις δημιουργίες της μαμάς τους (φωτό)

Έγιναν για λίγο μοντέλα του brand Muzungu Sisters

Η Tatiana Santo Domingo έδειξε για άλλη μια φορά το boho chic στυλ της!

Η σύζυγος του Andrea Casiraghi και νύφη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, πόζαρε μαζί με τα τρία της παιδιά, που έγιναν για λίγο μανεκέν για λογαριασμό του brand της μαμάς τους «Muzungu Sisters».

Η 38χρονη - γνωστή και ως Tatiana Casiraghi - ίδρυσε την εταιρεία ρούχων το 2009 μαζί με την φίλη της Dana Alikhani. Η λέξη «Muzungu» στα Σουαχίλι, σημαίνει «ταξιδιώτης» ή «περιπλανώμενος».

Στο Instagra, του brand έχει δημοσίευτει λοιπόν το κλικ στο οποίο βλέπουμε τα μικρά πριγκιπόυλα του Μονακό να φορούν τις δημιουργίες της μαμάς τους. 

Η 9χρονη Sacha, η 7χρονη India και ο 4χρονος Maximilian χαμογελούν στον φακό και μας κάνουν να «λιώνουμε» με τα γλυκά μουτράκια και τις γκριμάτσες τους! Η μητέρα τους στέκεται δίπλα στην Sascha φορώντας τζιν και μια boho μπλούζα της εταιρείας, η οποία έχει το ίδιο print με τα ρούχα των παιδιών της.

Τα τρία εγγόνια της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό βρέθηκαν στο πάρτι που έγινε για την παρουσίαση της συλλογής Muzungu Sisters Kids, στο κέντρο του Λονδίνου και φαίνεται πως πέρασαν υπέροχα! 

Να σημειωθεί ότι η Tatiana, η οποία έχει καταγωγή από τις ΗΠΑ και την Κολομβία εκτός από socialite και σχεδιάστρια μόδας, είναι γόνος της οικογένειας Santo Domingo, που κυριαρχεί στην αγορά μπύρας και συγκαταλέγεται μέσα στις πιο πλούσιες της Αμερικής! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royals_worldwide

Η 38χρονη γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στη Γενεύη και το Παρίσι. Ο πατέρας της Julio Mario Santo Domingo, Jr. (1958–2009) ήταν γιος του Julio Mario Santo Domingo (1923–2011), ο οποίος αναφέρθηκε ως ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στην Κολομβία από το Forbes το 2011.

Ο παππούς του ήταν ιδιοκτήτης του Ομίλου Santo Domingo και της Κολομβιανής Ζυθοποιίας Bavaria, που ήταν μια από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες στη Νότια Αμερική. Όταν πέθανε το 2011, άφησε το ένα έκτο της περιουσίας του στην Τατιάνα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ