Θρίλερ στο Περιστέρι: 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της - Αναζητείται ο σύντροφός της (βίντεο)

Η κοπέλα έφερε μώλωπες

Μια 17χρονη εντοπίστηκε νεκρή τα μεσάνυχτα, στο σπίτι της, στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, που εποικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την κοπέλα εντόπισαν νεκρή η μητέρα της και η αδελφή της, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι που διέμεναν, στην οδό Αραχώβης.

Η 17χρονη έφερε μώλωπες και η Αστυνομία, που αναζητεί φιλικό πρόσωπό της, εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας

 

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ  νεκροψία νεκροτομή αναμένεται να δώσει τις απαντήσεις ως προς την αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία ήδη αναζητά τον σύντροφό της, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι. Η αστυνομία έχει ήδη λάβει καταθέσεις από τους συγκάτοικους του ότι χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα πήγε σπίτι τους μάζεψε τα πράγματά του και είπε ότι φεύγει.

Καταθέσεις έδωσαν και η μητέρα και η αδελφή του θύματος, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Φίλη της 17χρονης, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι ο σύντροφός της ήταν μεγαλύτερης ηλικίας, ήσυχος άνθρωπος και δεν φαινόταν ότι μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν περίπου πέντε μήνες μαζί, ενώ το θύμα δεν είχε αναφέρει κάτι για τσακωμούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ