Το διάσημο topmodel των 90ς Christy Turlington με τον άντρα της και τα παιδιά τους στην Ελλάδα - το δείπνο στο Island (φωτό)

Καλεσμένοι του Χρύσανθου Πάνα

Στην Ελλάδα βρέθηκε η καλλονή των 90ς Christy Turlington, μαζί με τον άντρα της Ed Burns και τα δύο τους παιδιά, την 18χρονη Grace και τον 17χρονο Finn.

Το 53χρονο supermodel και ο 54χρονος ηθοποιός και παραγωγός πέρασαν ένα όμορφο βράδυ στο Island, μετά από πρόσκληση του Χρύσανθου Πάνα, ο οποίος και δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram σχετικές φωτογραφίες από το δείπνο.

Η Christy Turlington με την κόρη της και τον Χρύσανθο Πάνα, Photos: Instagram/chrysanthospanas

Όπως βλέπουμε και στις εικόνες η Turlington φορούσε ένα ασπρόμαυρο σετ με μάξι φούστα και το αντίστοιχο τοπ, ενώ η κόρη της ένα πουά μίνι φόρεμα. Ο Finn από πλευράς του ήταν ντυμένος με μαύρο τζιν και ριγέ ροζ μπλούζα, ενώ ο μπαμπάς της οικογένειας είχε βάλει ένα γαλάζιο πουκάμισο και γκρι παντελόνι.

Ο Ed Burns με τον Χρύσανθο Πάνα, Photo: Instagram/chrysanthospanas

Στην παρέα τους ήταν επίσης το μοντέλο των 90ς Kara Young με τον σύζυγό της Peter Georgiopoulos και τον γιο τους, Constantine, η ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου Άλκηστις Πουλοπούλου και ο εφοπλιστής Λεωνίδας Βροντίσης.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο Χρύσανθος Πάνας διαβάζουμε: «Όμορφοι φίλοι  μέσα και έξω σε ένα οικείο δείπνο στο @islandathensriviera χθες το βράδυ. Η μία και μοναδική  @cturlington και οι ιστορίες πίσω από το #AthensRiviera και το νεότερο μου βιβλίο #GreekIslands που κυκλοφορεί από την @assouline . Στέλνοντας την αγάπη μας στους @giancarlogiammetti και @realmrvalentino ❤️❤️Ήταν μια νύχτα αξέχαστη! Σας ευχόμαστε έναν υπέροχο Αύγουστο ? @lvrondissis @alkistip @petergeorgiopoulos @thekarayoung @graciebrns».

Photoς: Instagram/chrysanthospanas

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος πριν από λίγο μόλις καιρό παρουσίασε  διεθνές λεύκωμα «Greek Islands».  Με αφορμή ένα ταξίδι που ξεκίνησε από την Αθηναϊκή ακτογραμμή, πάνω σε ένα παραδοσιακό ελληνικό σκαρί, το βιβλίο αυτό αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την φυσική ομορφιά, τα μνημεία, την άυλη πολιτιστική κληρονομιά όπως και τις παραδόσεις των νησιών του Αιγαίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ