Η Τατιάνα Μπλάτνικ διακοπές στην αγαπημένη της Ιταλία με την μαμά της - Καταπληκτική σχέση! (φωτό)

Μαμά και κόρη, κολλητές!

Όμορφες στιγμές μαζί με την μητέρα της πέρασε η Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία και δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από το road trip που έκαναν οι δύο τους.

Η σύζυγός του πρίγκιπα Νικόλαου και η Marie Blanche Bierlein βρέθηκαν στην Ιταλία, την οποία αγαπούν ιδιαίτερα. Το πρόγραμμα τα είχε όλα: βόλτες, χαλάρωση και διασκέδαση! 

Σε μία από τις εικόνες τις βλέπουμε αγκαλιά στο σκάφος, ενώ σε άλλο κλικ η μαμά της Τατιάνας έχει μπει μέσα στην μπανιέρα και η κόρη της την τραβά φωτογραφία. 

Φωτογραφίες: Instagram/@tatianablatnik

 

Η Μπλάτνικ έχει μια υπέροχη σχέση με την μητέρα της και την θεωρεί κολλητή της, κάτι που άλλωστε σημεθώνει και στο post της. 

«Οι καλύτερες αναμνήσεις με την καλύτερή μου φίλη! Thelma and Louise Italy Road Trip 2022.. τόση αγάπη, γέλιο, αποσκευές και φυσαλίδες.. Σ' αγαπώ! Σε ευχαριστώ για τις καλύτερες περιπέτειες.. TBC ?‍♀️?» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Η Τατιάνα γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980 και είναι η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ - ο οποίος αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί - και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας. Έχει επίσης έναν αδερφό τον Boris Blatnik.

Από την πλευρά της μητέρας της, είναι εγγονή της Κόμισσας Ελίνκα φον Άϊνζιντελ, απογόνου του Γουλιέλμου Β΄ εκλέκτορα της Έσσης. Το 1986, όταν η Τατιάνα ήταν έξι ετών, ο πατέρας της πέθανε και, σύντομα, η μητέρα της παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Αττίλιο Μπρίλεμπουργκ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ