Η αγαπημένη των ανδρών Scarlett Johansson μίλησε ως... «Μαύρη Χήρα» για το νέο «Avengers» της Marvel!

Μέσα στους επόμενους μήνες πρόκειται να ξεκινήσει η παραγωγή για το πολυαναμενόμενο «The Avengers: Age of Ultron», με τον Joss Whedon να υπογράφει σενάριο και σκηνοθεσία. Μία εκ των πρωταγωνιστών, η Scarlett Johansson a.k.a. Black Widow, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το project...

Μέσα στους επόμενους μήνες πρόκειται να ξεκινήσει η παραγωγή για το πολυαναμενόμενο «The Avengers: Age of Ultron», με τον Joss Whedon να υπογράφει σενάριο και σκηνοθεσία. Μία εκ των πρωταγωνιστών, η Scarlett Johansson a.k.a. Black Widow, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το project, και πιο συγκεκριμένα για την ιστορία που ετοιμάζει ο Joss Whedon και πως το σενάριο έχει εξελιχθεί από την πρώτη ταινία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Joss έχει επιστρέψει, έγραψε το σενάριο, και σκηνοθετεί. Νομίζω πως το σενάριο είναι σκοτεινό και ξερό, έχει αυτή την καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ, της μίας ατάκας που κόβει γυαλί.

»Προφανώς το σενάριο είναι πολύ πνευματικό. Δεν χάνει αυτό το συναρπαστικό στοιχείο των comic book που το κοινό απόλαυσε στην πρώτη ταινία, αλλά είναι έξυπνο και το αισθάνεσαι σαν το επόμενο μέρος. Δεν το αισθάνεσαι σαν αναμάσημα, αλλά νιώθεις πως οι χαρακτήρες προχωρούν μπροστά, οι διάλογοι προχωρούν μπροστά. Είναι βαθύ και νομίζω πως γι’αυτό το κοινό ανταποκρίνεται πραγματικά στο σύμπαν της Marvel, επειδή οι ταινίες είναι διασκεδαστικές και συναρπαστικές και έχουν όλα αυτά τα φανταχτερά στοιχεία, αλλά υπάρχει μία βαρύτητα σε αυτές. Το κοινό μπορεί να αναμένει αυτή την βαρύτητα αυτή την φορά.» Όλα αυτά λοιπόν, θα τα δούμε επί της μεγάλης οθόνης από 1η Μαΐου 2015, οπότε το «The Avengers: Age of Ultron» θα κάνει πρεμιέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ