Κατασυγκινημένη η Angelina Jolie: Άφησε την 17χρονη κόρη της Zahara στο Spelman College - «θα αρχίσω να κλαίω» (φωτό & βίντεο)

Την άφησε στο κολλέγιο

Η Angelina Jolie είναι μια περήφανη μαμά!

Η  κόρη της star των «Eternals», Zahara Jolie-Pitt, θα ξεκινήσει τις σπουδές της στο Spelman College της Ατλάντα.

Photo: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η 47χρονη ηθοποιός λοιπόν, άφησε την 17χρονη στο Πανεπιστήμιο, με την ίδια να δηλώνει συγκινημένη σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο αντιπρόεδρος για θέματα φοιτητών, Darryl Holloman.

Η Jolie συνάντησε επίσης την πρόεδρο του Κολλεγίου Dr. Helene Gayle, με την οποία την βλέπουμε να ποζάρει μαζί σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν.

Photo: Instagram

Στο βίντεο που τράβηξε ο Holloman η Joli, ερωτηθείσα για το πώς αισθάνεται, ακούγεται να απαντά  «Θα αρχίσω να κλαίω… Δεν έχω αρχίσει ακόμα να κλαίω», ενώ προσθέτει πως «κρατιέται», αλλά και ότι «είμαι τόσο ενθουσιασμένη - τόσο ενθουσιασμένη».

Με την σειρά της η πρόεδρος της απαντά χαριτολογώντας ότι θα υπάρχει «πολύς χρόνος για να κλάψουμε» στην επερχόμενη εκδήλωση.

Δείτε το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξία

 

 

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η Jolie και η Zahara ποζάρουν και οι δύο μαζί με τον Holloman, σε κάτι που μοιάζει με κοιτώνα.

Η 47χρονη, στις αρχές του μήνα, είχε μοιραστεί στο Instagramστο οποίο φαινόταν η κόρη της μαζί με τις συμφοιτήτριές της.

 

 

«Η Zahara με τις Spelaman αδερφές της! Συγχαρητήρια σε όλους τους νέους φοιτητές που ξεκινούν φέτος. Έιναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος και μια τιμή να έχω ένα μέλος της οικογένειας ως νέο κορίτσι Spelman» είχε γράψει στο post της.

Το Spelman College είναι ένα ιδιωτικό κολλέγιο στο οποίο ιστορικά φοιτούν μαύρες γυναίκες και βρίσκεται στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Αποτελεί μέρος της ακαδημαϊκής κοινοπραξίας Atlanta University Center.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ